| SuntElena a întrebat:

Salut, vreau sa cumpăr un Huawei P30 SH, ce aspecte ar trebui sa verific prima data la el? Mulțumesc, dau funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pui o cartela cu net si verifici in cat timp scade cate un procent din baterie. daca scade din 2 in 2 minute sau la fiecare minut cate un procent ate probleme serioase cu bateria.
Verifici luminozitatea daca nu sunt probleme
Wi fi la fel
Daca are probleme cu semnalul
Daca are pixeli morti pe dosplay deci uitate atent la display
Daca incarca ok daca nu are probleme cu mufa
Si ultimul lucru sa te uiti cum se misca daca daca e fluid sau nu daca sacadeaza si e incet are probleme.
Deci fi cu ochii atenta in cate minute scade cate un procent din baterie daca stai pe net. s-ar putea sa nu gasesti problema nici asa sa iei telefonul totul sa para roz si cand il pui noaptea la incarcat si dimineata cand te trezesti sa dai de o mega surpriza ca pe timpul noptii ti s-a descarcat 20-30 % din baterie chiar daca aveai aplicatiile inchise, deci la baterie trebuie sa fi atenta la wi-fi si pixeli morti si la semnal. iti urez succes!
Eu am gasit un mate 10 lite si functioneaza bine.vezi daca i ei de pe olx sa te uiti si ce alte anunturi are si daca e fata/femeie e mai ok da nu e o regula poti sa iti ie i si asa teapa. succes!

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

In primul rînd pui cartela ta in el si suni pe cineva sa vezi cum se aude, după aceea verifica starea bateriei, a touchscrenului sa se miste repede sa fie usor de accesat siteurile google gmail etc, telefonul este nou? Sau il cumperi de pe olx? Daca il cumperi de pe olx ar fi bine sa mai fie in garantie si sa i ti dea acea garantie si cutia telefonului cu toate accesoriile incarcator cablu de date, vînzatorul, si vezi daca este dual sim verifica i ambele sloturi sim sa nu ai surprize sa nu meargă decat un sim din două, vezi căstile sunetul la muzică sa se audă tare, mergi cu căstile tale si probeaza l. Daca tu nu te pricepi, mergi cu cineva care stie sa te ajute sa i ti cumperi un aparat bun sa nu arunci banii, cu ce pret il cumperi? Este nou din magazin? Sau second hand?

| SuntElena explică (pentru CristiDinBucuresti):

E de la un amanet din București. De pe olx. Îmi oferă încărcător/cablu de date originale. Preț : 1250 lei + transportul