| Xander112 a întrebat:

Vreau sa fac unroot la un J7 2017 si nu prea reusesc. Am instalat stock firmware, dar bootloaderul tot ramane deblocat. Cum as putea sa il blochez la loc? Dau funda. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Bogdan70001 a răspuns:

Nu meria sa faci unrrot...adica de ce dracu ai face unroot? big grinDDD

Daca vrei sa faci unroot si sa blochezi bootloader-ul ca sa-l poti duce in service te anunt ca KNOX-ul este 100% deja tripped, deci oricum o sa se vada ca a fost root-at

2 răspunsuri:
| Xander112 explică (pentru Bogdan70001):

Daca cumva trebuie sa duc telefonul in service, nu pot ascunde cumva Knoxul? Dar dacă aș strica intenționat softul ( îl bag într-un loop cv)? Faza e că mai am doi ani de garanție și m-a mâncat în fund sa bag eu rom custom, Xposed, și alte minuni laughing. Oricum îți dau funda, mersi de ajutor.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Xander112):

NOrmal ca nu te vor ajuta.Este strict greseala ta ca a ajusn telefon in bootloop, ei nu au de ce sa-l reapre. Daca vrei sa-l repari il duci intr-un service neautorizat din orasul tau ca acolo nu-ti cere garantia

Si eu de obicei incurajez flashing-ul.Adica si eu am Custom ROM + Magisk + TWRP, dar nu pe telefon Samsung. (eu am Xiaomi)

Si nu nu poti ascunde KNOX-ul.Din momentul in care ai flash-uit TWRP s-a dus garantia