Bai, preferati sa va vi se dea totul mura-n gura.
Tone de videoclipuri de astea pe internet, mult mai bune decat ce ti-ar spune oricine aici.
https://www.youtube.com/watch?v=tEt7Kux8I8E
Vezi ca ești pe lângă. Toți săriți de fund în sus și va credeți inteligenți, să dați altuia peste nas. Eu zic de probleme și trucuri ascunse. Orice retardat își poate da seama de ce un telefon ca este fake/replica. Am fost martor la cazuri în care se vindea telefon ce funcționa impecabil dar după vreo 20 de minute se incingea și șe închidea(iPhone 6 cu scurt la placa de rețea). Sa îmi răspundă cei care dețin sau au deținut un s6. Nu toți obosiții care vor sa facă punctaj pe TPU.
Eu zic că decât să-ți cumperi un S6 la mana a doua, mai bine stai cuminte. E deja vechiuț, are 2 ani și ceva, știu de la un prieten, deja de blochează, de supraîncălzește. De ce buget dispui?
Salut! Mersi de răspunsul tău. Bugetul meu este de 1200-1300 RON.
Cand vrei sa cumperi un lucru la mana a doua trebuie sa fii atent la tot fiindca vanzatorul nu o sa ti spuna toate defectele pe care le are fiindca n-o sa-si mai vanda telefonul la pretul pe care il vrea.
Cel mai important lucru este sa fi atent sa nu aibe cont de google si nici de Samsung asta e cel mai important fiindca daca i-ai dat reset, restore ai pus-o si degeaba l-ai mai cumparat, fapt pentru care il pui pe vanzator sa dea resetare din fabrica pe raspunderea lui.
A doua chestie sa te uiti atent daca cumva e spart, zgariat, fisurat display-ul sau folia iar daca cumva ai vreun dubiu ca e fisurat display-ul si el iti spune ca e folia ii spui sa o dea jos, daca nu vrea inseamna ca e zgariat display-ul.
Alte lucruri fi atent sa nu se incalzeasca dupa putin timp, sa nu se restarteze, sa nu aibe lag in aplicatii sau jocuri, camerele sa functioneze, wi-fi, amprenta, bluetooth, sunetul, butoanele de volum, butonul de home, in principiu cam atat.
Ca sa verifici un telefon calumea tastezi : *#0*# si verifici tot cu strictete si nu are ce sa se intample, apoi mai ai programul antutu benchmark si la fel testezi tot ce ai nevoie ca sa fie treaba buna.
Iti iei un laptop cu tine ca sa verifici daca citeste usb-ul si daca incarca si asta e tot ce trebuie sa ai in vedere, sunt multe dar merita atunci cand iti cumperi un telefon sechond hand.
A, okay...nu înțeleg de ce ai mai pus întrebarea dacă ești așa priceput.
Frate daca ma pricepeam nu întrebam. Recunosc, întrebarea originala nu a fost destul de detaliata. Fiecare telefon are problemele lui specifice. Aș fi vrut sa le aflu pe cele de la s6, pentru ca nu am mai avut Samsung de la s4 in sus. Zi făină!
Se numesc review-uri, si daca scrii pe Youtube "S6", vei gasi tone...
User252426 întreabă: