Xiaomi redmi note 9T este mai bun, are un procesor mai puternic, de generație noua și o baterie mai mare. La performanta e mult mai bun decât xiaomi note 8, dar din păcate nu au led notification niciunul.
Telefoanele cu led de notificare sunt scumpe.
Dacă îți permite bugetul Ia-ți iPhone X la secund hand dacă vrei led notification sau Samsung s8.
Https://www.gsmarena.com/......mpare.php3
As zice sa iei Redmi Note 9T.
E mai nou decat Note 8, are memorie mai rapida, UFS 2.2 (sau 2.1 daca iei varianta de 64GB, dar tot e mult mai bine decat vechiul eMMC 5.1).
Deasemenea, are baterie mai mare, are doua difuzoare, sunetul insa nu e genial (nu e foarte puternic).
Daca asculti la casti, se aude in functie de cat de calitative sunt castile.
Are si NFC, in caz ca iti va trebui vreodata (eu nu folosesc).
Note 9T rezista la picaturi de ploaie, dar nu rezista la nici un fel de scufundari sau spalare, precum cele mult mai scumpe, ce au protectie IP67/68.
Procesorul (Dimensity 800U 5G) e mai puternic decat Snapdragon 665 de pe Note 8
(si e construit pe un proces de fabricatie mai nou, pe mai putini nanometri)
Eu mi-am luat de curand un Redmi 9T (fara Note), pe post de telefon secundar, de frecat toata ziua.
Seamana la cateva puncte cu Note 9T, de exemplu camera principala si memoria, insa in rest e mai slab al meu (stiam asta, stiam ce am cumparat).
Se descurca cu brio pentru chat, FB, YouTube...
E slab la poze, si nici al tau nu poate fi foarte grozav, vazand aceeasi camera principala pe el,
in rest e decent al meu, sunt foarte multumit, pentru cei 170 euro cheltuiti.
Daca doresti si poze de calitate, cauta Huawei Nova 5T.
Poate ai noroc si il gasesti pe undeva, la pret decent.
PS: toate telefoanele actuale, si in special cele de la Xiaomi, contin destul de mult bloatware (programe inutile preinstalate).
Unele de la Xiaomi, altele de la Google, diverse jocuri aiuristice, aplicatii de chat valabile doar pentru China, etc.
Toate aceste aplicatii inutile se pot sterge
(dezinstala) foarte usor, folosind un programel si un laptop/PC.
Nu se pierde garantia, nu necesita root, sunt doar niste comenzi.
Daca o sa-ti cumperi un model de la Xiaomi, fie Note 9T, fie altul, si vrei sa scapi de inutilitati, contacteaza-ma prin mesaj, si iti explic ce si cum trebuie facut.
Https://www.youtube.com/watch?v=fSpKDbNWmNs
pui intrebare cu raspuns atat de EVIDENT, ca nu imi vine sa cred ca ai gandit-o
EVIDENT ca un telefon generatie mai noua e mai bun decat unul generatie mai veche, chiar daca nu e absolut evident, S21 are mai multi parametrii mai slabi decat S20
Buna ms de răspuns mi-am luat un xaomi note 8 pro am văzut că are led de notificare mesaje adevărat nu prea se obs doar daca te uiți mai atent.
Ala e mai bun ca toate la un loc.
E tefefonul anului 2019.