Toate telefoanele au ajuns astazi sa traga poze decente, dar nici in 2000 lei sa nu ne asteptam la ce scoate un DSLR totusi. Mai conteaza si aplicatia care prelucreaza pozele, cele implicite sunt destul de ok, dar parca exista o aplicatie open-source care putea scoate poze cat mai apropiate de cele RAW, cu tone de functii de la format pana la comportament.
Un telefon bun are un procesor pe masura, cele de la Qualcomm sunt renumite, iar bateria sa fie de peste 3500-4000 mAh, eventual una de 5000+.
Eu nu-mi pot da parerea, caci ce caut eu nu este neaparat ce cauti tu, deci concentreaza-te pe puncte cheie.
Gp 4a e foarte bun, optimizat bine pe partea de soft, recomand. Si dacă vrei one plus mai bine ia one plus nord simplu
P40 lite costa doar 1300 lei si bate toate telefoanele flagship la speed test, iphone 11, s20 ultra etc, e un telefon ieftin cu un processor monstru, la timpul lui fiind al 2 lea processor pe 7nm, baterie de 4200mAh, tine foarte mult avand in vedere ca processorul este pe 7nm, camerele au o claritate foarte buna, dar nu filmeaza 4k, 128gb 6/8gb rami, la speed nu i diferenta dintre 6 sau 8.
Atentie! Nu are servicii google!, cam de asta este si foarte ieftin pentru puterea oferita de unul dintre cele mai puternice processoare de la kirin
Https://www.youtube.com/watch?v=kI95iAQR9PA&t=245s
Aici poti vedea cum bate un iphone 11 pro la speed test, se termina cu 7-5 pentru p40 lite, la final si teste la camera