| fxstefan7 a întrebat:

Salut, vreau sa ma portez de la Orange la digi mobile dar am o problema ca eu cheltuiesc foarte mult net in jur la 300-400GB.La digi din cate am citit la ei pe site am internet nelimitat dar cu o limita de pana la 200GB. Daca ii cheltui pe aia 200GB de net mai pot activa alte extraoptiuni pentru internet in plus? Si daca da cat e pretul.
Multumesc

5 răspunsuri:
| Konkistador a răspuns:

Baiete, fii atent aici! La Digi, netul e nelimitat da’ cu o „finețe" pe la 200 GB, că după aia, pac! îți limitează viteza la ceva gen 256 kbps. Nu-i mare brânză, adică netu’ merge, dar mai mult pentru WhatsApp și ceva browsing lejer.

Nu poți să activezi extraopțiuni pentru internet mobil în plus după ce depășești limita aia, că ăsta e stilul Digi – low cost, dar cu niște limite. Dacă bagi multă viteză, poate ar trebui să te uiți și la alte rețele care dau mai mult net la viteză full. Ai grijă ce faci, să nu stai cu nervii la net mic, tată

| Frank51 a răspuns:

Nu fă greșeala să pleci de la Orange, la digi după ce ai consumat cei 50 100 sau cât o fi, de abia mai merge să trimiți un mesaj pe whatsap.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu sunt pe DIGI. Am totul de la ei: TV internet pe PC și două telefoane. Nu apuc să consum nici măcar 50 GB. Iți dau un ONT care are și rol de a emite Wi-Fi. Acasă sunt pe Wi-Fi. În oraș găsesc un Wi-Fi free (primărie, cafenea, restaurant, etc.).

| Violleta2022 a răspuns:

Este simplu: foloseste telefonul doar pentu vorbit si trimis mesaje, si internetul de acasa pe computer, ca sa citesti ce ai nevoie.

Bula
| Bula a răspuns:

Intereseaza-te la o caserie Digi, de posibilitatile de abonament cu pachet mare (suplimentar) de internet!
Cunosc persoana cu trafic mare de date (aproape 1TB lunar), cu abonament la Digi.