Despre galaxy s duos, pai ce e mai bun la el e ca are camera foto mai buna in rest ca la young, in minus la s duos e ca androidul e mai slab decat al lui young 4.0 fata de 4.1.2 care il are young, si young are android jelly bean fata de ice cream, ce e in plus la s duos e ca are 16 milioane de culori, young are 256 mii, young suporta card pana la 64 gb fata de s duos, care superta pana la 32, ce e si mai in minus la s duos e ca ecranul e mare si rezolutia e mare si e mai lent la jocuri, dupa atatea raspunsuri, merit o funda?
E bun la pretul lui, daca il iei pentru jocuri, cumpara Samsung galaxy young, pentru poze e bun Fame, ca are camera de 5 MP si 3.5 inch ecran, Young are 3.27
Da, dar daca nu til place nu te oblica sa il cumperi pe Young, eu pe asta vreau sa il cumpar
Merg pe amandoua, dar nu stiu ce placa video are, nu scrie pe GSM, plus ca Young are rezolutia mai mica si jocurile merg mai bine, asta in caz ca Fame are placa video ca Young
Young are aia qualcom snapdragon si fame broadcom bcm11 nu stiu cat care e mai buna?
Qualcom are procesor quad core cortex A5, cealalta Dual core cortex A9, quad e mai bun ca dual core, doar ca e mai vechi procesorul, deci placa de la young e mai buna
Procesorul e single core de 1 ghz, young are mai multi rami
Deci young este mai bun nu si zici sa mi-l iau pe asta si sper sa nu regret si auzi pot sa imi creez eu cate pagini din astea vreau etc
Wiget-urri si ai vazut ca sunt punctuletele alea cu cate 3 pagini pot sa imi fac cat mai multe?
Pai un punct e o pagina, poti face cat iti permite telefonul, nu am telefonul in mana sa vad, dar ma gandesc ca poti face 6 sau mai multe, nu stiu sigur
Mda ma punctele alea dar cum se fac ca ai vazutt ca poti crea foldere si la widgeturi acolo cand dai la aplicatii dar ma refer la alea de la meniu care sunt pe pagina principala cum faci sa le pui asa fara sa intri in aplicatii
Uite aici sa vezi placa video la young si la alte telefoane.
Auzi sigur sti tu ca e mai buna qualcom ca sa stiu daca cumpar telu nu fa misto de mine
De ce as face misto de tine? ce castig daca fac misto de tine?
Auzi da de Samsung galaxy s duos ce parere ai e bun telu a si am vazut niste pareri ale cumparatorilor pe eMAG nu stiu daca chiar sunt cumparatori ca cica tochul e problematic si daca bagi multe aplicatii in el s misca mai lent e adv
Dar culorile ce drk ca nu conteaza ca iti bagi o tema de aia care sa scoata in evidenta si aia e nu?
A si vreau sa mai stiu daca se aude tare volumul la young la melodii.(difuzorul).
Nu stiu, inca nu am strans banii toti, dar vreau sa il iau pe cand incepe scoala, de intrebare cu culorile, nu e aia, la telefonul care are 16 milioane de culori se vede mai realistic in orice, filme jocuri etc, dar nu prea conteaza, cel putin pentru mine
Aham ok si young costa in jut de 480 lei este prea bine la ce din astea are.
Da, il da ieftin ca sa ii faca fericiti pe cumparatori, e cel mai bun smarphone la pretul de max 500 lei, ce il face ieftin e asa, camera foto de 3.2 Mp, procesorul single core si dimensiunea, si telefonul e nou, lansat in primavara, si unde il vezi la 480 lei?
Http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=4587&c=samsung_gt-s6310n_galaxy_young si auzi stai in Bucuresti
Eu am fost aici la mine la Orange si avea expus young deschis si am umblat pe el si se misca super
E perfect atunci , si vreau sa zic ca mai sunt telefoane mai bune decat asta la 500-550 lei, dar ca de obicei, sunt made in China
FireEye întreabă: