| nimicitorul a întrebat:

Salut vreau si eu cat mai multe pareri Samsung galaxy fame in legatura cu jocurile cum se vad cum ruleaza daca se intrerup ma refer la gen temple run,angry grun, subway surfers daca se aude tare volumul la melodii si functiile tot tot. Funda

Răspuns Câştigător
| HardCore7750 a răspuns:

Despre galaxy s duos, pai ce e mai bun la el e ca are camera foto mai buna in rest ca la young, in minus la s duos e ca androidul e mai slab decat al lui young 4.0 fata de 4.1.2 care il are young, si young are android jelly bean fata de ice cream, ce e in plus la s duos e ca are 16 milioane de culori, young are 256 mii, young suporta card pana la 64 gb fata de s duos, care superta pana la 32, ce e si mai in minus la s duos e ca ecranul e mare si rezolutia e mare si e mai lent la jocuri, dupa atatea raspunsuri, merit o funda?

40 răspunsuri:
| nimicitorul explică (pentru HardCore7750):

Deci ti-l iei pe asta ca sa stiu daca mi-l iau si eulaughing laughing laughing

| HardCore7750 a răspuns (pentru nimicitorul):

Eu vreau sa imi iau acest tel, ma indragostit, e fain si bun, big grin, dar sa strang banii aia odata ca nu mai am rabdare laughing

Eu vreau sa il cumpar, imi place de el, nu mai am rabdare pana il cumpar big grin, cand il cumpar, vreau sa testezi toate aplicatiile pe de google play (cele interesante)

Tu cati ani ai>? eu am 15

Multi inainte, eu tot 15

Https://www.youtube.com/watch?v=RA4Atx5Oslc ia uitate un pic zi tu nu se misca bine jocurile uitate si pe unu si pe altu https://www.youtube.com/watch?v=YHeTMwgPwmM si sa vi cu o parere.

Multi inainte, eu tot 15

Si cat ai penisul cat masuara?laughing

Ce intrebare e asta?

Ba nu se misca lent ma uite aici na https://www.youtube.com/watch?v=pz43FoXcB5g