Dacă ți-ai blocat telefonul din cauza introducerii greșite a codului PIN de mai multe ori, poți debloca telefonul folosind codul PUK (Personal Unblocking Key). Pașii generali pentru a-l debloca sunt următorii:
Găsește codul PUK: Codul PUK se află de obicei pe suportul inițial al cartelei SIM, oferit de operatorul de telefonie mobilă. Dacă nu îl mai ai, poți contacta operatorul pentru a-l obține.
Introdu codul PUK: După ce ai introdus de trei ori codul PIN greșit, telefonul îți va cere codul PUK. Introdu corect codul PUK.
Setează un nou cod PIN: După ce introduci codul PUK corect, vei fi rugat să setezi un nou cod PIN.
Atenție:
Ai un număr limitat de încercări pentru introducerea corectă a codului PUK. Dacă introduci codul PUK greșit de prea multe ori (de obicei de 10 ori), cartela SIM va fi blocată definitiv, iar va trebui să obții o nouă cartelă SIM de la operatorul tău de telefonie mobilă.
Dacă nu ai codul PUK, contactează operatorul tău de telefonie mobilă pentru a-l primi sau pentru a găsi soluții alternative.
Pai nu pin de la kartela mi-a blocat teledonul! Sa pus de prea multe ori gresit codul de deblokare al ecranului! Acum telefonul este inchis si nu Mai poate fi deschis sub nici o forma! Chiar daca are 80la suta baterie
Exista tutoriale pe yt pentru bootare, ai posibilitatea sa merg la gms să facă resetarea dar probabil prima variantă este cea mai buna.
PS daca ciutanul uita o parola folosita recent este de bătut pentru indolenta de care da dovada.
Salut! Sa stii ca am vazut ceva tutoriale pentru bootare dar toate exemplele erau pe telefoane care nu erau inchise din cauza incercarilor gresite de a fi deblkare! Nu stiu daca intru in aceeasi caregorie!