| IonutSxz a întrebat:

Salutare, am un Samsung Galaxy S8 Orchid Gray si in ultima perioada am vazut ca nu merge la fel de bine ca si inainte, jocurile sacadeaza in unele momente sau cand rulez pe google, Facebook, Youtube, nu se mai misca fara probleme acum, il am de un an, i-am dat si optimizare si reset si tot asa, ce pot face? FUndaaaa

Răspuns Câştigător
| Bogdan70001 a răspuns:

Pai un telefon intretinut bine te tine si 3 ani mai ales un S8
Deci prima varianta ar fi ca de-a lungul timpului l-ai mai scapat pe jos si asta l-a afectat hardware
Sau pur si simplu asigura-teca telefonul este 100% curat (fara aplicatii, poze, VERIFICI SI IN FILE MANAGER sa fie curat.)

Daca tot prost merge mai ai decat sa-i faci root si sa instalezi aplicatia LSpeed de pe Play Store, eu o folosesc pe ambele telefoane si se vede clar o imbunatatire dupa ce folosesc aplicatia. (trebuie sa stii insa putina elgeza ca sa-l folosesti si atentie)

5 răspunsuri:
| Ivanescucristina a răspuns:

Nu ai ce sa ii faci, e din cauza aplicatilor.
Orice telefon daca ii instalezi Facebook o ia razna dupa un timp ca este foarte virusata aplicatia.
Incearca sa ii dai Hard reset din butoane...
Poate isi mai revine... Bafta

| RealTake a răspuns:

Salut, ca detinator al aceluiasi telefon nu pot spune ca am remarcat aceste probleme il am de 6 luni de zile. Posibil ca procesorul telefonului tau sa fie ``obosit`` ceea ce il face sa nu mai ruleze ca la inceput..Incearca sa descarci o aplicatie din Google Play store. ceva pentru optimizarea aplicatiilor..Succes! happy

| IonutSxz explică (pentru Bogdan70001):

Mersi mult, asa e l am si scapat pe jos ca na, ce sa faci, graba strica treaba

| Bogdan70001 a răspuns (pentru IonutSxz):

Atunci nu prea ai ce sa faci sa fie ca-n prima zi, dar ti-am zis poti sa-l mai boostezi cu aplicatia LSpeed

| IonutSxz explică (pentru Bogdan70001):

Am sa incerc