| xqsite a întrebat:

Salutare, am un Samsung Galaxy S8 Orchid Gray si in ultima perioada am vazut ca nu merge la fel de bine ca si inainte, jocurile sacadeaza in unele momente sau cand rulez pe google, Facebook, Youtube, nu se mai misca fara probleme acum, il am de un an, i-am dat si optimizare si reset si tot asa, ce pot face?

9 răspunsuri:
| OchiCaprui1997 a răspuns:

Nu ii da reset din cauza asta face asa, daca ii dai reset de mai multe ori o sa mearga si mai greu nu e recomandat reset

| Bogdan70001 a răspuns (pentru OchiCaprui1997):

De unde ai scos si prostia asta laughing Auzi sa mearga prost de la reset.Tu macar sti ce face reset-ul?

| ACTH a răspuns:

Din ceea ce spui tu, nu tine de software, ci de partea hardware.
Daca i-ai dat deja Factory Reset - resetare completa din fabrica, si tot are aceleasi probleme, inseamna ca este o problema la el, la componentele sale.
Si eu am S9 Plus, iar bateria se consuma instant.

| CarcotasulVesel a răspuns:

Cred ca ai o aplicatie virus care a scapat si care dupa reset ai reinstlat-o
eu am descoperit cu FOARTE MULTA OROARE ca o aplicatie cu care a venit telefonul si care era din Samsunt Apps (Samsung Store) a inceput sa imi dea reclame, singura si fara nici o limitare (cand ma uitam la Youtube, cand filmam cu camera, etc.) si am avut noroc ca am reusit sa o descoper, aplicatia se numea Screenshot, dar nu era din play store ci din Samsung apps, iar din playstore are instalata alta aplicatie de screenshots, iar ambele sunt useless... pentru ca poti sa faci screenshot din combinatie de taste, binemercic

ce poti sa faci, du-te in device maintenance si optimizeaza device-ul, optimizeaza bateria si memoria si apoi pune-l sa scaneze (are un antivirus incorporat), apoi instaleaza malware bytes, si virust total si scaneaza si cu alea, apoi instaleaza un anti-virus cu monitor, cum ar fi avast, si la celelalte taie partea de monitor, daca au, si lasa numai la avast (prea multe aplicatii antivirus cu monitor or sa iti incetineasca ele telefonul)

apoi, asta o sa dureze mult, ia orice aplicatie nu crezi ca ar trebui sa stea in background (whatsapp, viber, avast-ul in monitor, music player, etc.) si baga-o la settings/battery in "always sleeping apps", respectiva aplicatie o sa mearga, dar cum iesi din ea, Android-ul o sa o inchida, eu in locul tau as baga tot ce pot in sleep, si apoi le scot numai pe alea care imi trebuie

| OchiCaprui1997 a răspuns (pentru Bogdan70001):

Reset-ul sterge tot din telefon revine la setarile din fabrica, dar nu e bine sa dai reset la un telefon de multe ori pentru ca asa am facut eu si mai greu mergea dupa reset

Merge greu ca esti tu bata, cum dracu sa spui ca se misca mai greu dupa ce stergi tot din el laughing Tu daca iti cureti Windows-ul de mai multe ori se misca mai greu? big grinDD

| OchiCaprui1997 a răspuns (pentru Bogdan70001):

Vai de capul tau, vorbim de telefoane aici bai deșteptule, si am S9 in caz ca vrei sa zici ca am vreo rablă?

Vezi ca esti prost si nu intelegi aluzia? Si este chiar culmea ca tu un taran cu S9 vi sa-mi spui tu mie "vai de capul tau". Daca iti pronunt cuvantul flashing te-am blocat 2 ore si dupa cauti pe google.

Si degeaba ai S9 daca esti vai de capul tau si nu sti sa-l folosesti. Cel mai tare ma amuza ca tu inca ai aceeasi problema big grinD Eu zic sa intri in setari ca poate scrie Bloboo xDD

| Bogdan70001 a răspuns:

Ce *** treaba are Golf 5-ul tau cu ce vorbim noi aici. Dupa limbaj dovedesti inca odata ca ai niste caracteristici specifice unui cocalar (mai rau decat taranul, ala nu stie ca nu are de unde). In raspunsul asta nu ai venit cu nimic relevant decat injurii (din pacate atat te duce capul)... Btw mersi pentru ocazia de a-ti da report, sunt curios cat o sa-ti mai tina contul laughing