| Anaconda123 a întrebat:

Salutare, am un Sony xperia xz1, telefonul este bun din punct de vedere hardware și software, scoate 200.000 în AnTuTu dar de ceva timp când întru pe YouTube și vreau să caut ceva sau să scriu un comentariu imi apare câteodată jumătate de ecran negru, isi revine la loc și tot așa până ies din aplicație, în unele jocuri tot la fel, îmi apar lag-uri și portiuni cu multe punte de diferite culori și se pixeleaza, care să fie problema?
Din punct de vedere hardware ar trebui să ducă orice joc fără probleme, să fie din cauza softului?

Răspuns Câştigător
| Bogdan70001 a răspuns:

Faza cu YouTube-ul mi se intampla si mie pe ambele telefoane (unul ruleaza Android 6 iar celalalt Android 9),dar legat de restul nu suna prea ok, daca nu sti sa resoftezi telefonul sau nu ai flash-uit vreodata eu zic sa-l duci direct in service, pentru ca poate fi si software, dar si hardware. Avand in vedere ca eu stiu cum sa flash-uiesc primul lucru pe care l-as fae ar fi sa-l resoftez, dar tu daca nu sti poti da si de alte belele, deci mai bine in service

7 răspunsuri:
| venividivici2017 a răspuns:

Incearca sa ii reinstalezi software-ul. Poate un downgrade la versiunea initiala, cea din fabrica.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ai facut upgrade-ul la Android 9? Daca nu, fa-l si mai discutam dupa aia. Desi, din pacate, din ce descrii tu pare a fi o problema hardware.

| Anaconda123 explică (pentru venividivici2017):

Am făcut upgrade la 9.0 în noiembrie când l-am luat dar de o săptămână face faza asta, câteodată pe YouTube și în unele jocuri

| Anaconda123 explică (pentru GabiDumitrescu):

Am făcut update

| Anaconda123 explică (pentru Bogdan70001):

Nu știu, am văzut tutoriale dar nu mă încumet, o să-l duc în service să văd ce are, problemă hardware nu cred că are deoarece nu se poate strica placa de bază sau procesorul progresiv, sau dacă încep sa se degradeze problemele sunt mult mai mari, nu aveam probleme până acum cu el, cine știe, o să-l duc într-un service ca știu mai bine cei de acolo

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Anaconda123):

Exact.Ba chiar daca mai ai garantie eu zic sa-l duci direct acolo, ca sa fie totul sigur 100% (asta bineinteles daca esti sigur 100% ca tu nu esti devina cu nimic, pentru ca ei o sa tot incerce sa caute probleme cauzate de tine laughing )

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Anaconda123):

Atunci daca ai Android 9 si ai problemele astea dupa update... service! Mai ales ca e inca in garantie.