Este un telefon foarte ok pentru segmentul lui de preț. Am văzut mai jos că nu dorești alternative așa că o să-ți vorbesc strict despre acest telefon.
Ecran: totul la superlativ, o calitate foarte bună la un refresh rate de 120hz, rezoluție foarte mare, Dynamic Amoled 2x.
Bateria: meh, este ok, o să acopere o zi întreagă de utilizare medie spre intensă.
Procesorul: NU. Procesoarele Exynos de la Samsung sunt cele mai proaste după părerea mea. Se încing, fac telefonul să sacadeze, pe scurt nu își fac treaba deloc. Dacă ai posibilitatea sa comanzi acest telefon din străinătate (alternativa cu Snapdragon 865+ 5G) atunci ar merita pe deplin.
În rest nu prea ii găsești defecte, poate doar soft-ului cu care eu unul nu mă înțeleg, dar dacă ești fan Samsung atunci acesta e pentru tine. Sper că te-am ajutat.
Sincer,poti sa iei ceva destul de bun si mai ieftin decat s20, si sa faci altceva cu banii de ti-ar ramane
Why? Am cerut o părere despre acesta
Știu că este mqi ieftin, e prea logic să nu fie adevărat, dar vreau o părere despre subiect
Mersi
Lam comandat
Nu sunt un power user, nu cred că am să am problema cu încălzirea, am pățit cu s9 + îl mai puneam seara sub perna la încărcat și dimineață era pregătit să gătești micul dejun pe el,
Bateria nu cred că va fi o problemă de remarcat,
Mersi
Cheers!
anonim_4396 întreabă:
frank2002 întreabă: