| Adrian_Rosca_2000 a întrebat:

Salutare, cine imi poate spune si mie cum sa fac sa am internet in Franta, gen de unde sa imi iau cartela si daca imi iau cum sa imi bag o optiune? Specific ca ma intereseaza doar internetul. P.S. am cartela de Orange si nu am deloc semnal

8 răspunsuri:
| Flavianadx a răspuns:

Îți poți pune o opțiune, care are și net in UE. Vreo 20E parca. Legat de semnal poți sa intrebi la un magazin Orange. Poate o fi mobilul stricat habar n-am.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti avea semnal in Franta cu cartela de Orange din Romania deoarece nu ti-ai activat serviciul de roaming.
Poti sa cumperi o cartela locala, cu numar nou si evident sa ceri sa aiba internet mai mult. Vezi ca au diverse oferte.

| darrio2007 a răspuns:

Cumpara o alta cartela de acolo si cere optiuni de internet. E normal sa nu ai semnal cu Orange daca nu ti-ai activat roaming.

| Zuzu1991 a răspuns:

Omg, omg, OMG a revenit Jassmina si iar bate campii
de unde stii tu "draga" Jassmina ca e deja in Franta?!?
mare e gradina lui D-zeu si multi mai sar si gardul in frunte cu Jassmina

daca te intereseaza numai internet-ul s-ar putea sa fie mai ieftin sa iei o cartela cu o optiune de acolo, decat sa pleci cu roaming de aici, care inseamna si ca daca se termina optiunea, nu mai poti baga credit, dar acolo poti

totusi presupun ca nu ti-ar strica si sa ai un telefon cu doua cartele pentru asta, sau inca un telefon mai amarat sa il tii doar pe post de personal hotspot

| Adrian_Rosca_2000 explică (pentru Zuzu1991):

Si de unde pot cumpara o cartela de asta?

| Adrian_Rosca_2000 explică (pentru Violleta2022):

Am romingul activat doar ca nu am niciodată mai mult de o linie la semnal

| Zuzu1991 a răspuns (pentru Adrian_Rosca_2000):

Orice reprezentanta sau reseller de gsm din tara respectiva, cartela prepay locala
TOTUSI, nu ar strica deloc sa intrebi mai intai (da-i un telefon international), in Austria de ex. cel mai slab abonament e 15eu, in RO unul decent e 8eu si minima e 2eu (la Digi)
https://www.google.com/search?q=prepay+france+prices
https://www.france-hotel-guide.com/en/blog/french-sim-cards-for-tourists/

| Violleta2022 a răspuns (pentru Adrian_Rosca_2000):

In cazul asta, nu ai ce sa faci, fiindca in zona unde esti nu este semnal pentru Orange.
Poti incerac sa cumperi o cartela reincarcabila Vodafone din franta, la orice magazin Vodafone. Intri in magazin si vezi ce oferte de cartele au si cumperi ce-ti convine (cu mai multa data, cu mai multe minute samd).