| DoctorOtker22 a întrebat:

Salutare.
Pot cumpăra cartela goală fara credit doar cu număr practic de exemplu de Vodafone sau cănd iau cartela trebuia să o iau cu un credit?

Răspuns Câştigător
| REMiXPaLTaLK a răspuns:

ORANGE are cartele SiM cu ZERO credit(se dau gratuit aceste pachete cu SiM) - se mai pot gasi pe la magazinele care are afisata sigla Orange de reincarcare - Odata activat SiM-ul primesti un mesaj cu ce numar ai - la acest tip de SiM cu zero-credit daca incarci cu 3 Euro o sa ai activa optiunea de 6 Euro pentru aproape 1 luna(28 zile) - daca nu incarci SiM-ul nu are perioada mare de valabilitate ca numar - deci, e un avantaj sa ai SiM cu zero credit - incarci cu 3 Euro si ai bonus optiunea de 6 Euro - daca ai cumpara direct credit de 6 Euro in Orange o sa vezi cat costa si deci varianta cu SiM Orange ZERO credit pe numar este avantajoasa ca si castig. Oricum o cartela SiM Orange cu 5 Euro credit pe ea este in jur de 30 Ron, deci nu e asa de scump. Odata ce ai numar nou in ORANGE poti folosi acest numar sa iti faci alte 2 adrese noi de email - ori in Gmail ori in Yahoo. La ora actuala ORANGE este cel mai tare la capitolul facilitati usore pentru utilizator. VADAFONE din experienta mea este cea mai proasta alegere in telefonia mobila - nu recomand folosire de Vodafone ca numere mobile din foarte multe motive si cand spun ca sunt niste escroci din toate punctele de vedere cam stiu ce spun.

4 răspunsuri:
| mi25 a răspuns:

Nu exista cartele goale de vanzare.

| Brizbriz a răspuns:

Am vazut pe vremuri, la Telekom, insa acum, nu stiu

| Brizbriz a răspuns (pentru Brizbriz):

PS in orice caz, si atunci, nu puteai folosi cartela DELOC, pana nu bagai credit, cu toate ca iti dadeau nr. (scria pe plic)

| Crackman a răspuns:

Intodeauna se da cu credit pentru activale