| antonel18 a întrebat:

Salutare, revin cu o problema tehnica as putea spune, de curand am achizitionat un iphone X (sh ), totul a functionat perfect pana acum ceva vreme cand incepuse sa se blocheze tot mai des, cat de des? La fiecare "mutare". In cele din urma am incercat un reset din fabrica, un update de soft, cam tot ce as fi stiut sa-i fac, insa, am observat ca problema persista doar cat timp este sim-ul introdus, in rest telefonul ruleaza impecabil fara sa se blocheze, dupa ce introduc sim-ul incep aplicatiile sa sacadeze. Cineva care a intampinat aceasta problema si imi poate da o rezolvare va rog? Multumesc.

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Daca e desfacut, ai doua posibilitati:
- ori inlocuiesti banda conductoare
- ori incerci s-o fixezi intr-o pozitie in care functioneaza si n-o atinge caseta SIM.
Deseori si o bucatica de hartie sau polistiren poate rezolva o asemenea problema.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ai incercat si cu un alt SIM?

| antonel18 explică (pentru Bula):

Da, dar aceiasi problema. In lipsa sim-ului telefonul merge perfect, dar dupa ce sim-ul este introdus incepe sa se blocheze, are momente cand functioneaza cursiv dar pe durata scurta 30/60 secunde.

Bula
| Bula a răspuns (pentru antonel18):

Filmele le vizionezi prin "Data" sau prin wi-fi?
Presupun ca, telefonul este setat sa "sara" pe conexiune prin date (reteaua telefonica), cand introduci cartele, iar wi-fi se deconecteaza.

In mod normal, conexiunea la internet trebuie sa fie setat invers: conexiunea de date sa se deconecteze cand telefonul se conecteaza pe o retea wi-fi.

Pai problema e ca nu din cauza videoclipului se blocheaza. Ci in general tot telefonul sacadeaza, indiferent ca e in vre.o aplicatie sau nu se misca greu sau chiar deloc si ramane blocat, spre exemplu glisez stanga dreapta si se blocheaza, apas oriunde dar el nu este receptiv insa pe el se misca imaginea dar foarte foarte greu ca si cum ar avea frame drop. In alte cazuri functioneaza 2 3 minute perfect normal apoi incepe iar sa se blocheze, dar asta doar cand are cartela in el, fara cartela e un telefon perfect normal. M-am gandit ca s.ar supra incalzii dar nu ar avea de ce pentru ca fara sim functioneaza 10/10.

Bula
| Bula a răspuns (pentru antonel18):

Poate ai ceva aplicatie /virus care functioneaza in background.
Incearca sa-i faci o resetare completa.
Ai grija sa ai salvate toate materialele importante!

Multumeac de implicare l-am desfacut si nu face bine atingere acea lamela de la display, probabil s-a intrerupt vre.un circuit ceva ca daca tin apasat pe ea merge perfect. Si e fix in directia casetei sim.

Problema e data de banda conductoare a display. ului si nu as crede ca se poate schimba, acum am asezat din nou acea bucatica de hartie si functioneaza perfect, cand il voi sparge il voi schimba, multumesc mult pentru implicare.