Player-ul preinstalat în telefonul tău este o aplicație separată? Dacă da, încearcă să dezactivezi acea aplicație, astfel telefonul nu va avea de ales decât să redea conținutul video cu player-ul pe care îl are la dispoziție. Sau la aplicații, știu că poți alege aplicațiile predefinite, cum ar fi launcher-ul, browser-ul etc. Depinde și ce telefon ai.
Samsung.
Am cautat peste tot dar nu gasesc nici cum sa o dezactivez nici cum sa aleg aplicatiile predefinite.
Atunci caută pe Magazin Play aplicația "Better Open With", care îți permite să schimbi aplicațiile predefinite.
Hmm...am setat video files si video stream sa deschida cu player-ul respectiv dar nu se schimba nimic.
Tot cu playerul enervant din galerie imi deschide
Bun, presupun că ai videoclipuri pe telefon. Intră în file manager și încearcă să deschizi un videoclip. Acolo ar trebui să îți apară variantele pentru a deschide acel videoclip, și cred că poți alege și ca aplicația să deschidă mereu videoclipurile. Dacă nici asta nu merge, atunci chiar nu știu.
In file manager merge așa
Doar ca in Samsung Gallery nu se schimba nimic.
Si mi-e peste mână sa deschid mereu cu file manager orice clip.
Atunci galeria stock nu este compatibilă cu alte playere. Nu știu cât de confortabil îți va veni cu încă 2 aplicații în telefon, dar cred că singura soluție este să schimbi și galeria.
Fix asta sm facut
Am pus Google Foto.
Deschide cu playerul care vreau eu, doar ca e alt incovenient.
Cand deschid nu stiu cum sa setez sa imi apara direct fototeca.
Nu mai ai nici o idee cum sa fac totusi cu Samsung Gallery?
Ca m-am obisnuit cu el asa.
În afară de ce ți-am spus, chiar nu știu. Din păcate, nu mai am un telefon Samsung la dispoziție, aș fi încercat eu să găsesc soluția. Nici pe net nu am găsit mare lucru.
anonim_4396 întreabă: