Telefonul meu a decis sa se inchida in urma cu o luna si sa nu se mai aprinda, singurul lucru pe care stie sa-l mai faca e sa afiseze un ecran albastru si sa se inchida la loc. Telefonul este un LG G3, achizitionat de la PC Garage.
Imediat dupa defectiune, am luat legatura cu acestia si mi-au spus ca pentru solutionarea rapida a problemei sa iau legatura cu cei de la Diangi. Zis si facut, imediat le-am trimis un mesaj si acestora, la care au raspuns in 3 zile. Sa nu mai lungesc povestea, abia saptamana trecuta, joi, a ajuns telefonul in garantie(da, dupa aproape 4 saptamani).
Problema mea este urmatoarea. Dupa atatea saptamani in care am stat si m-am rugat de ei sa ia telefonul in garantie, intr-o singura zi mi-au trimis mail ca garantia acestuia imi este respinsa, si ca pentru reparatii trebuie sa achit suma de 850 sau 900 de lei. Am ramas mut. Au atasat doua poze din care nu pot inteleg nimic, dar conform carora, dupa spusele lor, telefonul a suferit modificari de software. Chestia este ca NU am facut nici o modificare a software-ului, in afara de update-ul oficial de la LG. Nu am schimbat temele, nu am instalat aplicatii dubioase, nu am download-at nimic de pe cine stie ce site-uri. Deci NIMIC care sa ma duca cu gandul la asta. Am citit pe net pe cateva site-uri si toti spun ca acesta nu poate fi un motiv pentru refuzarea garantiei sau ca unii au trimis telefoanele cu softuri schimbate si nu le-a zis nimeni nimic, au fost acceptate si reparare. De asemenea am citit ca in UE exista nu stiu ce lege conform careia, in afara de garantia voluntara, a celor de la Diangi, de altfel respinsa, exista si o garantie obligatorie, care ii obliga sa imi repare telefonul.
Va rog sa imi dati un raspuns cat mai repede pentu ca deja m-am saturat de circul acesta.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Cea mai mare prostie sa cumperi de la PC Garage. Ai cumparat cumva telefonul resigilat? Umbla niste zvonuri cum ca cei de la PC Garage ar folosi produsele pana la epuizare inainte sa fie aduse pe rafturi. Si te rog eu sa ii ameninti putin cu OPC si sa vezi ca uita de vrajeala cu modificarea Software. Asa mi s-a intamplat cu cei de la iHunt, am comandat un telefon si mi-a venit defect. Am stat o luna, aproape doua sa ma cert cu ei ca sa-mi returneze banii, pana i-am amenintat cu OPC. In a doua zi au venit banii, este plina lumea de nesimtiti. Fa cum ti-am zis si eventual daca nici asa nu vor rezolva problema, fa-le reclamatie.
Telefonul a fost cumparat ca fiind nou, nu resigilat, insa a prezentat probleme inca din primele luni de utilizare. I-am amenintat cu OPC-ul, insa ii doare in cot, nu imi mai raspund la mail-uri iar la telefon nici atat, vreo 3 ore am stat pana am reusit sa dau de ei. Probabil singura solutie va fi sa fac o plangere la OPC si sa vad ce rezolv dupa.
Fa plangere la OPC, nu sta pe ganduri. Mergi pana in panzele albe daca stii ca ai dreptate si esti nevinovat, nu trata situatia cu indiferenta! Sper sa rezolvi cat mai repede si eventual sa-ti fie inapoiati banii sau sa ti se repare telefonul.
Am uitat si sa pun intrebarile... Este posibil asa ceva? Este justificata respingerea garantiei? Pot sa mai rezolv ceva avand in vedere ca eu nu am cunostinta de vreo modificare a software-ului?
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.117.102.248) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro