Mi a3 are ecranul ala 720p, in rest ar fi telefonul perfect... pocophone este un flagship, dar este facut din materiale ieftine(plastic), mi 8 este un flagship care arata bine si functioneaza la fel, cu materiale de calitate, iar mi 8 lite este versiunea mai slaba a lui mi 8. Daca nu ai nevoie de un telefon care sa-ti deschida aplicatiile instant sau pentru jocuri intensiv este bun mi 8 lite. Daca preferi un sistem stock, fara alte aplicatii preinstalate iti recomand mi a3. Daca doresti sa ti se deschida aplicatiile instant si o camera buna spre foarte buna iti recomand mi 8/ pocophone... eu as alege mi 8 datorita materialelor.
Succes!
Depinde ce telefon ai avut inainte. Eu am butonat Pocophone si Mi8 lite. Ca si aspect merg pe lite, la culori nu e prea mare diferenta, la camera parca pocophone avea nivelul de detalii ceva mai bun, in rest nu se simte diferenta. Gama A este ieftina si buna, dar prea repede ii scade pretul, adica dai astazi 1500 si peste o luna le vezi la 1000, e cam aiurea. La baterie toate xiaomi care au peste 3500 sunt bune, iar la semnal nu am auzit pe nimeni sa se planga. Iti recomand totusi sa mai astepti pana se mai ieftineste Huawei p20
Pana acum am s3 neo, singurul smartphone pe care l-am deținut vreodata, deci am o experiență foarte limitata. Îmi place poco f1 mai ales pentru procesor si sistemul de racire, deși as prefera sa dau mai putini bani pe un model care nu e simțitor mai slab. O sa mai văd...
Mi 8 e mai scump și are bateria de 3400 față de 4000 de la poco f1.
E din aluminiu, însă pe mine nu mă deranjează carcasa de plastic de la poco f1. E un avantaj: antena captează mai mult semnal prin plastic decât prin aluminiu.
Edmonds2342 întreabă:
alexalx1234 întreabă: