Telefonul e luat la precomanda in luna februarie, nu are nici-o zgarietura, nu a fost scapat niciodata, nu a avut contact cu apa niciodata si e tinut tot timpul in husa originala! nu a fost fortat "psihic" sa spun asa cu filmari 8k si jocuri in exces cu el in priza! a fost folosit in uz normal, retele sociale, vorbit, rar jocuri!
Asta e: e scump, dar daca nu e din vina ta ti-l repara pe gratis. Samsung are chestia cu garantia foarte bine organizata.
Du-te la Samsung linistit. Iti recomand service ul Samsung langa Afi, Daca esti din Bucuresti. Intr o ora il ai reparat. Am reparat la ei peste 5 telefoane. Mereu le zic ca nu mai tine bateria si atat timp cat e in garantie iti schimba si bateria si ecranul si lateralele (til face ca nou).
Daca a fost intretinut corect, este acoperit de garantie. Mergi linistit.
Sunt in Spania, telefonul e luat din Spania! In data de 29.10 am facut update de soft si pe 30.10 s-a stins pur si simplu cand eram pe Facebook! Vreau sa stiu macar daca sunt singurul cu aceasta problema!
Am acelasi model, 16Gb ram, 512 stocare. Si update urile sunt la zi. Telefonul merge impecabil. Cauta pe forumuri in strainatate. aici sigur nu o sa vezi prea multe persoane cu s21 ultra de 512gb