| Mandeliu a întrebat:

Am si eu o mica problema. Am un S9, si astazi i-am facut actualizare. Si ce sa vezi, ma trezesc cu noua tema One, care mi se pare absolut scarboasa, in comparatie cu Infinity. Intrebarea mea este, am vreo sansa sa revin la vechea tema? Multumesc.

5 răspunsuri:
| Mandeliu explică:

Experience*** nu infinity, asta era tema, am facut mai mult research.

| Bogdan70001 a răspuns:

Eu cred ca tu nu prea gandesti... One UI (desi nu sunt fan Samsung DELOC) este o versiune EXTREM DE BINE GANDITA. Cu ajutorul ei poti folosi un telefon ca S9 MULT mai usor si ca sa stii, ONE UI nu este o tema, este un Custom ROM
Inca o chestie, ONE UI se asemana mult cu Android 9(nemodificat, adica stock, curat) si Android 10 va fi identic cu Android 9, deci acum ce o sa faci? O sa ramai cu Android 8.1 toata viata, pentru ca Google a primit un feedback foarte pozitiv legat de Android Pie (9) si din aceasta cauza nu cred ca vor schimba prea multe in versiunile urmatoare.

Exista o metoda, dar din poza imi dau seama ca esti foarte mic si nu are rost sa iti explic, epntru ca este destul de complicat si sigur nu o sa incerci

| CarcotasulVesel a răspuns:

In home screen
sweep down in aplicatii
la search scrii: themes, o sa gaseasca Samsung Themes
deschizi aplicaita, alegi, ce tema iti place si o aplici
sunt mii, unele pe bani
iti recomand sincer o tema intunecata (fond negru), pentru ca S9 are display cu OLED, si asta ii protejeaza ecranul (OLED se consuma in timp)

| Mandeliu explică (pentru Bogdan70001):

Incepem prin faptul ca am 15 ani, aproape 16, poza este veche, doar ca sa lamurim asta sa nu ti se para ca vorbesti cu ultimul parlit de plod. Am pus intrebarea pentru ca sunt chiar niste chestii care sunt facute mult mai prost decat la versiunea Experience, si imi este pur si simplu antipatica si vreau sa scap de ea cat mai repede. Plus, nu suport ca este atat de asemanatoare cu Android-ul stock, dupa cum ziceai tu, zici ca e telefon luat din piata, lucru pentru care NU am cumparat S9-ul, ca asa imi luam orice alt brand. Se pare ca voi fi nevoit sa ii fac root telefonului ca sa ma intorc la vechea versiune, daca altfel nu am cum sa ma intorc. Daca nu stii despre ce e vorba nu te arunca asa, am cautat o solutie, nu o opinie. Mersi totusi.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Mandeliu):

Daca tie ti se pare ca One UI (si din ce zici tu si Android-ul stock) da a telefon luat din piata esti varza amice. Vrei sa zici ca Google Pixel este ca un telefon luat din piata pentru ca ruleaza Android curat? Uite telefoanele din piata nu le gasesti nici cu Android Oreo asa ca...

Pe langa asta, zi-mi si mie ce ti se pare asa de nasol incat vrei sa schimbi atat de repede...o fi ceva ce-mi scapa mie

Si nu, nu-i face root, o sa-ti explic si cum se intoarce la Samsung Experince daca chiar vrei.

1. instalezi Odin
2. Pui S9-le in download mode si-l conectezi la PC
3. Descarci de pe google firmware-ul cu Samsung Experience pentru. S9 (nu am eu telefon Samsung, dar mereu cand am fost nevoit sa fac unul am intrat pe SamMobile pentru firmware-uri)
4. Dai extract arhivei
5. Intri in Odin, bifezi toate casutele din dreapta dupa care apesi pe fiecare buton (BL, AP, CP etc.) pe rand si la fiecare vei intra in folder-ul pe care l-ai extract-ar si le iei pe rand
6. Dupa ce ai terminat apesi pe start si il lasi pana o sa-ti scrie mare cu verde (in Odin) PASS!
7.Deconectezi telefonul, ii dai restart si cam asta este

ATENTIE: Inainte de toate aseta asigura-te ca telefonul este resetat

Nu uita de funda