E suspicios acel om, poate sa fie un telefon fals (imitatie) sau te poti trezi cu lama de ras folosita asa cum a fost tepuit un utilizator TPU prin metoda aceasta. Pentru 6 zile nu vei muri te bagi la modelul bun.
Fii serios, nimeni nu lasa 400 mai ieftin. Daca era 20-30 de lei mai ieftin il mai credeam dar asa cauta persoane sa-i cada in plasa. E dubios, eu unul nu am incredere. Ori e fake, ori te trezesti cu altceva in pachet si apoi cu doar emailul nu faci nimic. Nu-l mai gasesti.Bineinteles ca sa -l iei din magazin.
Ok. mersi mult pentru sfaturi.
Daca ai nevoie de senzorul de amprenta (ceea ce mi se pare o prostie) i-ati 5s-ul dar daca nu ai nevoie de senzor i-ati un iPhone 5 sau 5c, eu am avut pana de curand un iPhone 4S de 32GB si l-am vandut cu 800 de lei si mi-am luat 5C
De obicei prin curier poti primi in loc de telefon o bucata de sapun sau doar o carcasa cel mai bine cand cumperi un lucru la mana a doua te intalnesti cu persoana vezi produsul ai faci proba teste etc si esti mai multumit asa cel putin asa procedez eu salut
Ori un Nokia de pe vremuri cu carcasa din plastic ieftin, cum a mai patit inca un utilizator TPU, de la mercador. Tipul apoi a disparut de pe mercador, el ii trimisese banii prin western si acum se bucura de o relicva.Adevarat ca are valoare, deorece acel Nokia e mos stramos.