De obicei prin curier poti primi in loc de telefon o bucata de sapun sau doar o carcasa cel mai bine cand cumperi un lucru la mana a doua te intalnesti cu persoana vezi produsul ai faci proba teste etc si esti mai multumit asa cel putin asa procedez eu salut
E suspicios acel om, poate sa fie un telefon fals (imitatie) sau te poti trezi cu lama de ras folosita asa cum a fost tepuit un utilizator TPU prin metoda aceasta. Pentru 6 zile nu vei muri te bagi la modelul bun.
Ori un Nokia de pe vremuri cu carcasa din plastic ieftin, cum a mai patit inca un utilizator TPU, de la mercador. Tipul apoi a disparut de pe mercador, el ii trimisese banii prin western si acum se bucura de o relicva.Adevarat ca are valoare, deorece acel Nokia e mos stramos.
Fii serios, nimeni nu lasa 400 mai ieftin. Daca era 20-30 de lei mai ieftin il mai credeam dar asa cauta persoane sa-i cada in plasa. E dubios, eu unul nu am incredere. Ori e fake, ori te trezesti cu altceva in pachet si apoi cu doar emailul nu faci nimic. Nu-l mai gasesti.Bineinteles ca sa -l iei din magazin.
Daca ai nevoie de senzorul de amprenta (ceea ce mi se pare o prostie) i-ati 5s-ul dar daca nu ai nevoie de senzor i-ati un iPhone 5 sau 5c, eu am avut pana de curand un iPhone 4S de 32GB si l-am vandut cu 800 de lei si mi-am luat 5C