Cred ca tu ai mai pus o intrebare cu ce telefon sa iti cumperi iar eu nu ti l-am recomandat pe acesta. daca doresti sa-l resetezi pierzi TOATE DATELE SI APLICATIILE si daca inca doresti sa o faci cauta in setari sau intra in recovery mode si dai la "factory data reset"
Da si sunt foarte multumit de telefon. Nu conteaza daca se pierd datele, numai sa se repare gps-ul. Mersi pentru raspuns.
Pai in recovery mode umbli cu tastele de vol sus-jos iar cu tasta home selectezi. mai intai inchide telefonul iar apoi apasa toate butoanele (vol power si home) si tine apasat pana apare un android (robotelul) cu o cutie langa el si apoi selectezi cu tastele de volum "factory data reset" succes
Apropo nu sti cumva cum pot sa activez netul pe telefon ca s-au sters toate datele. Am cartela frog si am internet nelimitat. Prima dta am fost la un reprezentant germanos si in mai putin de 1 min l-a comfigurat si eram pe net, dar nu stiu cum a facut, poate sti tu?
Eeeee cam multe nu stii dar vreau si o funda... Pai mergi in setari-wireless si retea-retele mobile si acolo activezi pachet de date si trebuie sa mearga... daca mai ai probleme da-mi mesaj ca esti cam nepriceput fara suparare