anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Samsung Galaxy S4. Cum scot WatchOn (adica telecomanda de la televizor ) de acolo de la notificari (acolo unde tragi de bara aia de sus in jos in jos ).

5 răspunsuri:
| SasNetRomania a răspuns:

Setari=aplicatii=toate=vezi unde e watchon apesi pe ea si dai dezactivare.

| InstinctPr3ciS a răspuns (pentru SasNetRomania):

Da dar acolo se inchide de tot aplicatia si trebuie sa dau si restart la telefon. Mai trebuie sa fie si alta modalitate prin care sa o dezactivez doar de acolo.

| SasNetRomania a răspuns (pentru InstinctPr3ciS):

Si ti-e lene sa restartezi telefonul sau care e problema?
ai idee ce face aplicatia watch on? iti zic eu ca nu, este pentru conectare la tv nu cred ca ai nevoie!
daca nu vrei sa o dezactivezi ca esit incuiat la minte ca basescu e problema ta.
pacat de telefon.

| InstinctPr3ciS a răspuns (pentru SasNetRomania):

laughing)) ce nob! tocmai asta e problema, ca am folosit-o pana acuma, dar pana acum nu a aparut acolo, a aparut dintr-o data, si asta e treabawinking. si nu vreau sa stau mereu cand folosesc sa dau restart la telefon dupa ce nu m-ai am nevoie de ea. Asta ca mai bine ti-ai deschide tu mintea aia pe care zici ca o ai, si ai lasa-o sa fie mai calculata.

| SasNetRomania a răspuns (pentru InstinctPr3ciS):

Da se pare ca esti un copil de maxim 15 ani, ti-a luat tati s4 si tu harbar n-ai sa folosesit acel telefon, ramai la Nokia 1100 ca e best pentru tine happy
dupa ce ca te ajut mai faci si nob. esti redus mintal copilas.
de bine de rau sunt in domeniu nu ca tine trist care sta pe TPU la mocangeala happy
daca erai asa inteligent ca ai s4 vedeai ca dupa ce tragi de ecran apare un butonas clear, daca nu dispare mergi la aplicatii si dai oprire (langa dezactivare).
dar e "grele" cand in casti iti suna a "Manele"
te las in lumea ta happy