| Alexutzu45 a întrebat:

Samsung galaxy S6 sau LG G4? Ce ati alege? + argumente

9 răspunsuri:
| catalinus13 a răspuns:

LG g4

| Andreeas_Andreeas_1997 a răspuns:

Niciodată nu o sa fie depășit un telefon din gama,, s" sau,, note" s6 e cel mai bun

| catalinus13 a răspuns (pentru Andreeas_Andreeas_1997):

Te contrazic eu am Oneplus One in curand o sa am varianta a 2 Two
si iti zic sincer il intrece pe note 3 si 4 si concureaza cu s5 si s6 si cu celelalte telefoane daca nu ma crezi cauta

| NicolasAlx a răspuns:

Man scuze ca iti zic. dar ce faci tu cu s6? sincer acum. adica la varsta ta merge o tableta de jocuri dar pana mea ce faci su un s6?

Repet.samsung Galaxy s6 e mai bun si din punct de vedere tehnic si din punct de vedere material, eu am avut s6 si l-am dat pe iPhone 6 plus, de s6 m-am plictisit, facu cu el ce faci si cu un s5, daca te respecti iti poti lua un s6 sau un iPhone 6, eu sunt mult mai mulțumit de iPhone

N-am auzit in viata mea de one plus, performanța unui telefon trebuie sa se menține in ani, poate e bun si telefonul ăla, dar pun pariu cu tine ca o sa prindă lag, la iPhone n-ai sa vezi asa ceva chiar daca lumea rade ca are procesor de nimic laughing cu toate ca își bate toți rivalii

| notefree a răspuns:

Lg g4 un telefon cu design atragator prin prisma faptului ca are spatele din piele

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dintre acestea, eu aş alege Samsung Galaxy S6 Edge (128GB) deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.

Vezi comparaţia & MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......ompare.php

Toate cele bune!

| catalinus13 a răspuns (pentru Andreeas_Andreeas_1997):

Snapdragon 801 cu procesor de 2.5 Ghz 3 g rami memorie 64 giga ecran 5.5 full hd fara lag cu android lollipop 5.0.2 fara lag inseamna ca tu numai cu genu asta de telefon ai trait