Niciodată nu o sa fie depășit un telefon din gama,, s" sau,, note" s6 e cel mai bun
Te contrazic eu am Oneplus One in curand o sa am varianta a 2 Two
si iti zic sincer il intrece pe note 3 si 4 si concureaza cu s5 si s6 si cu celelalte telefoane daca nu ma crezi cauta
Man scuze ca iti zic. dar ce faci tu cu s6? sincer acum. adica la varsta ta merge o tableta de jocuri dar pana mea ce faci su un s6?
Repet.samsung Galaxy s6 e mai bun si din punct de vedere tehnic si din punct de vedere material, eu am avut s6 si l-am dat pe iPhone 6 plus, de s6 m-am plictisit, facu cu el ce faci si cu un s5, daca te respecti iti poti lua un s6 sau un iPhone 6, eu sunt mult mai mulțumit de iPhone
N-am auzit in viata mea de one plus, performanța unui telefon trebuie sa se menține in ani, poate e bun si telefonul ăla, dar pun pariu cu tine ca o sa prindă lag, la iPhone n-ai sa vezi asa ceva chiar daca lumea rade ca are procesor de nimic cu toate ca își bate toți rivalii
Lg g4 un telefon cu design atragator prin prisma faptului ca are spatele din piele
Bună!
Dintre acestea, eu aş alege Samsung Galaxy S6 Edge (128GB) deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.
Vezi comparaţia & MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......ompare.php
Toate cele bune!
Snapdragon 801 cu procesor de 2.5 Ghz 3 g rami memorie 64 giga ecran 5.5 full hd fara lag cu android lollipop 5.0.2 fara lag inseamna ca tu numai cu genu asta de telefon ai trait
MyMindRules întreabă:
anonim_4396 întreabă: