| GabiDumitrescu a întrebat:

Samsung tocmai a lansat noul Galaxy A80 cu camera rotativa si display fara notch de 6.7 inchi. Cit ati fi dispusi sa dati pe el? Cel mai probabil va fi un mid-ranger rapid, dar ca design mi se pare o mare reusita pentru Samsung - si ii detest pe Samsung, daca va aduceti aminte. https://news.samsung.com/......ra-of-live

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Meh, nu am simtit niciodata nevoia unei camere frontale atat de performanta si de cand am descoperit Huawei nu ma mai uit la Samsung

| GabiDumitrescu explică (pentru suntserios):

Smecheria e ca ai ecranul fara gauri si camera din spate e si camera din fata. Mi se pare o abordare practica, mai ales daca faci selfie-uri foarte rar.

| 2420 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Ok, scuze că îți răspund aici dar nu vreau să mai vadă alții răspunsul că eu sunt utilizator junior și nu pot trimite mesaje.

Sunt din Mioveni, un oraș foarte mic al provinciei și aici fetele sunt doar pr interes, efectiv eu care sunt timid nu am avut niciodată șansa de a fi băgat în seamă de vreo fată.

Pe scurt, precizez doar faptul că efectiv niciodată nu m-a băgat vreo fată în seamă.

Nu am ținut niciodată de mână o fată, nu am îmbrățișat niciodată o fată, nu am sărutat niciodată o fată.

Menționez și faptul că tata a murit în septembrie 2019 și de atunci m-am cam închis în mine în lumea largă și doar un grup de vreo 3 - 4 prieteni cu care țin legătura aproape zilnic m-au ajutat să merg mai departe.

Atât aș avea de spus despre mine plus faptul că lucrez pe salariul minim pe economie și nu prea îmi pot permite prea multe lucruri.

| GabiDumitrescu explică (pentru 2420):

Ah, ok. PLEACA DE ACOLO. Stiu ca e comod sa stai si pare ca iti da siguranta, dar nu e asa. Pleaca cit mai repede! Orasele astea mici sunt adevarate cimitire de oameni vii.