| CdeMetal a întrebat:

Se mai merita Iphone 6 in 2018?
L-am gasit pe eMAG la 1500 lei si ma gandeam sa imii iau unul.

14 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Nu.

Răspuns utilizator avertizat
| Bogdan70001 a răspuns:

Nu,normal ca nu wtf. iPhone 6 in 2018 este un rahat de telefon.La 1500 lei iti iei telefoane de 10 ori mai bune.Nu te supara pe mine, dar daca tu iti cumperi telefonul ala nu o sa faci alt cv decat sa arati ca vrei sa te dai mare sau esti cocalar si-ti iei iPhone numai ca sa te lauzi ca au tel vechi de cativa ani, DAR HEY ESTE DE LA UN BRAND CUNOSCUT...Serios?!
La banii aia ti-as sugera
- Xiaomi MI A1
-Xiaomi Redmi 5 PLUS
-Huawei P20 Lite

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Bogdan70001):

Lauzi ca ai tel*

| RB26DETT a răspuns:

Https://www.pcgarage.ro/......-4g-black/
Mult mai bun!

https://www.pcgarage.ro/smartphone/htc/10-32gb-single-sim-4g-grey/
Sau asta
Uita-te pe PC Garage, au niste preturi foarte bune la telefoane.

| raMLesS a răspuns (pentru Bogdan70001):

Care telefon crezi ca are cea mai buna camera? Huawei p20 lite e ok? Dar ala non-lite? Un telefon cu 2-3 camere face poze mai bune decat unul cu o singura camera? Am auzit ca Huawei p20 in total vreo 70mp pe spate, si pe fata vreo 24.
Deci asta inseamna ca iti faci selfiuri care ies la fel de bine ca si cand ti-ai face cu camera de pe spate a unui iphone 6 sau mai stiu eu ce? laughing
Poti sa-mi raspunzi la toate intrebarile?
As putea sa ma uit pe yt si sa ma informez dar mi-e lene rolling on the floor

| LPCTSTR a răspuns (pentru raMLesS):

In general romanii vor sa se laude cu iPhone... ca nu degeaba s-a inventat carcasa cu gaura fix pentru a putea fi vizibil logo-ul Apple, nu?
Sincer, daca Apple face caramidute scumpe si asa-zise "calitative" nu vad de ce ar trebui sa te lauzi (bineinteles, daca ai si reusit sa achizitionezi caramituta).

| anonimg a răspuns:

Are camera bună, clară; aplicații stabile, dar bateria slabă.
Eu am luat Xiaomi Redmi Note 5 și sunt mulțumit de el.

| raMLesS a răspuns (pentru LPCTSTR):

Nu stiu ce se considera ca iphone 6 e nu stiu ce telefon.
La vremea lui era foarte bun, asta acum vreo 3-4 ani laughing Dar acum e varza.

| raMLesS a răspuns (pentru anonimg):

Are camera buna Xiaomi-ul tau? Poti sa-l compari cu un S7 spre exemplu?

| anonimg a răspuns (pentru raMLesS):

Nu se poate compara cu s7. Xiaomi-ul meu este mai slab la cameră, chiar dacă are pe spate 12+5 și pe fata 13 mpx.
Dar îmi place că se mișcă repede, are interfață frumoasa, memorie RAM 4GB și flash 64 GB, ecran mare, procesor snapdragon 636 octa core.
Pe mine mă interesa sa se miște repede pe net. Și se mișcă repede.
Nu știu cât de rezistent este ecranul, dar i-am pus folie de sticlă.
Cameră bună numai iPhone are.
Xiaomi-ul meu costă doar o mie de lei. Este midrange, nu unul de top.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru raMLesS):

Nu ma doare nici in cot de camera. Daca vrei camera buna cumpara-ti camera foto, eu ma multumesc si cu minim 5 pe fata si 13 pe spate. Oricum chestia asta cu camera mi se pare o prostie, adica unele persoane cand vad ca telefonul lor este pistol cu apa pe langa celalalt si al lor are o camera cu mai multi mp (dar oricum mai prost optimizata) o baga pe-asta cu camera la inaintare...

| raMLesS a răspuns (pentru Bogdan70001):

Daca vrei selfie-uri cat mai realiste un telefon cu o camera buna e ideal.
Eu mai mult pentru asta vreau telefonul, vreau sa vada fiecare detaliu asa cum este.
Telefoanele din ziua de azi au niste camere foarte performante, nu e diferenta foarte mare dintre o camera si telefon, si d-aia as vrea sa-mi iau ceva bun, sa aiba bateria mare, sa se miste repede, sa pot sa fac cele mai bune poze cand vreau eu.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru raMLesS):

Nu vad dc vrei neaparat camera pe un telefon, dar daca tot vrei camera buna si n-ai ce face cu telefonul i-ati P20 PRO (ala are 3 camere), nu l-am incercat, dar am vazut ca este foarte laudat, ma gandesc ca nu degeaba.Ca sa nu mai zic ca din ce am inteles si Custom ROM-ul lor (EMIUI) ar fi foarte bine optimizat cand vine vorba de camera.

Întrebări similare