| Manea_Danut_1995 a întrebat:

Stie cineva ce sa fac? telefonul azi imi cerea sa isi faca update si am dat OK. dar si-a facut de tot, parca e un telefon nou. si nu imi place de loc + ca ce aveam in el a disparut am incercat sa ii dau restart din fabrica dar tot asa apare. stie cine cum sa imi recapat telefonul vechi? (daca pot zice asa) nu conteaza daca nu voi mai avea aplicatiile le descarc eu dar sa fie ca inainte. promit ca dau funda

6 răspunsuri:
| Manea_Danut_1995 explică:

Am uitat sa precizez nici magazin play nu mai exista, totul s-a schimat.

| anonimg a răspuns:

Update -ul schimba softul; si nu se mai poate reveni la softul vechi niciodată. Trebuie să te obișnuiești cu cel nou. Este mai bun, chiar daca încă nu te-ai obișnuit cu el.
Iti poti instala magazin play. Cine are android te poate ajuta mai bine cum să faci asta.

| Manea_Danut_1995 explică (pentru anonimg):

Nu te contrazic dar ce sa fac daca toate aplicatiile sunt in chineza si nu exista limba romana? iar in engleza sunt doar setarile

| anonimg a răspuns (pentru Manea_Danut_1995):

Asta chiar nu mai stiu. Eu cred ca softul nu s-a schimbat singur in limba chineza; ma indoiesc ca nu ai umblat tu acolo.
O solutie este sa mergi cu telefonul la Germanos. Ei iti pot rezolva problema contra cost.

| Manea_Danut_1995 explică (pentru anonimg):

Problema e ca locuiesc in Grecia!

| anonimg a răspuns (pentru Manea_Danut_1995):

Problema nu-i chiar atat de grea. Du-te cu telefonul la orice service(de incredere) de telefoane; ti-l va putea face chiar pe loc. Poti merge la mai multe service-uri si sa intrebi cat te costa sa iti schimbe limba la telefon.
(Asta in caz ca nu ai un prieten care sa aiba acelasi telefon si acelasi soft ca sa te ghidezi dupa setarile unui alt tefefon asemanator).