Salut,
Te rugam sa ne oferi numarul de telefon, prin mesaj privat pentru a putea verifica situatia.
O zi buna,
Orange Helper
Bună Orange helper. M-a intrigat numele tău. Dacă e ceea ce scrie (helper Orange) poate știi cum as putea primi factura la abonamentul meu Orange, prin poștă clasică (pe hîrtie, în plic) fără costuri suplimentare. Nu mă interesează prin email, din contul meu de pe net sa o printez mai apoi. Multumesc
Au, Orange...
Mai nou vă găsim şi pe TPU.
PS: aveţi nişte preţuri...
Și eu mă refeream la codiția de existență a acestei "opțiuni".
Și nu, Orange este prea zgârcit să lase abonamentele de 6 euro la 5, tu vrei acum să investească și-n hârtie?; păcat de zonele rurale unde predomină Orange (și de mine că am abonament la ei), altfel le fugeau clienții la Vodafone sau Telekom.
Salut,
Da, poti primi factura de servicii si prin posta. Te rugam sa ne oferi codul tau de abonat sau numarul tau de telefon in sectiunea de mesaje private.
O zi buna,
Orange helper
Multumesc pentru răspunsul prompt.
Trimit în privat codul și mai întrdeb odată: asta nu implică costuri suplimentare?
Nu esti tarifat pentru factura fiscala prin posta. Vrem sa stii ca poti opta pentru modificarea modului de a primi factura si din contul tau online.
Ne bucuram ca te-am putut ajuta!
Iti dorim o zi frumoasa in continuare!
Salut,
Intelegem ca situatia acum este remediata.
Vrem sa stii ca suntem aici daca mai ai nevoie de ajutorul nostru.
O zi buna,
Orange helper