O sa imi permit sa vorbesc despre GSmart si despre prejudecatile celorlati utilizatori ai altor producatori.
GSmart este produs de Gigabyte, o companie gigant care se ocupa de crearea componentelor PC/Laptop.
Gigabyte este un producator renumit pentru calitatea produselor sale. Daca ai un calculator, te-ai gandit vreodata de unde ai placa de baza? sau alte componente? iti spun eu, foarte multa lume foloseste Gigabyte chiar fara sa stie.
Daca cei de la Gigabyte au facut o treaba excelenta in partea device PC/Laptop, de ce nu ar face o treaba buna si la Smartphone-uri.
Iti pot spune ca un telefon Gigabyte este low-cost, dar nu oricine ar fi dispus sa dea mii de euro pe un telefon care daca i-ai dat drumul pe masa de la 10cm trebuie sa-ti cumperi altul [gen iPhone]
GSmart produce o multime de telefoane cu performante foarte ridicate, unul dintre cele mai vandute telefoane ale GSmart si anume Arty A2 in valoare de ~530 lei dispune de o camera foto de 8mpx cu un blitz cu o putere foarte mare, are procesor Quad Core ca sa poata rula toate jocurile de pe Google Play, si desigur, nelipsitul 1GB Ram, pe langa acestea se adauga si un chipset video pentru a rula jocurile fluent.
Tinand cont ca este un telefon low-cost nu i se ofera multe sanse. Dar daca 1 om are multi bani, cei ce au mai putini bani nu ar trebui sa aiba dreptul sa detina un smartphone?
Daca nu crezi ca GSmart este bun poti incerca si marci romanesti precum:
Utok, Allview, Evolio, Serioux.
Mult succes la alegerea telefonului.
Eu unul in momentul de fata detin un Huawei Ascend G630-u20.
Pai.daca tie iti plac telefoanele low cost e ok..nu sunt performante dar pentru net si altele merg.
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: