Iti dai seama ca nu esti singurul, dar in 2018, fara suparare, S3 Neo este un rahat...nu zic sa-ti iei cine stie ce flagship, dar macar ceva acolo... uite ce as sugera eu
- Xiaomi Redmi 4X (699, 99 RON) [BEST-BUY]
- Samsung Galaxy A5 2016 SH
- Huawei P9 Lite 2017 (798, 99 RON)
Dar eu recomand cel mai bine acel Xiaomi avand in vedre faptul ca din aceste telefoane cat de cat ok din punctul meu de vedere, Xiaomi este cel mai bun (intrecut fiind doar la rezolutie de Huawei, dar in rest mai bun)
Al meu să zicem că funcționează, doar butonul de power s-a stricat, că na, 2014, înțelegeți ce vreau să zic.
Oricum se poate spune că a slujit destul la viața lui, a avut multe căzături, a băut și el apă și suc mai mereu și multe altele.
Nu este atât de lent pe cât se zice, dacă ai voință și îl rootezi poți avea Android 8.1 pe el cu Lineage os.
Ce sa duca ma S3 Neo Android 8.1 mai ales pe Lineage OS care are bug-uri peste tot.Nu zic ca S3 a fost un tel prost ba din contra S3 si S4 au fost legende adevarate, dar acum nu prea mai sunt capabile de nimic
Bineînțeles că se folosește numai că o să rămâi la Android 4.4.Dar îi poți pune un custom rom dacă vrei un Android mai mare deși nu te sfătuiesc.
Rox1997 întreabă: