Telekom la cartela iti ofera net nelimitat; cu doar 5 euro. Sau chiar iti poti face abonament tot la acelasi pret, si fara contract (adica poti sa il inchizi cand vrei).
Opțiunea aia o am eu, merită banu'
Ce numere au la Telekom? 07...
076...; 078...
Ce naiba faci cu 50 mb?
Hai pe Vodafone, am la minute si la net de ma enerveaza. N-am cum sa consum atata intr-o luna nici daca folosesc serviciile non-stop.
Giga supiță, giga! La credit info îmi spun de 51, 000 mega și mintea a rămas setata pe asta
Mie acum 2 luni nu mi-au ajuns nici aia 8 Giga din credit nici aia 50 bonus
Nu stiu cum reusesti. Mie mi-au expirat 48 de GB luna trecuta .
Movies. Much movies. (Nu te gândi ca 24/24). Viteza și calitate înalte.
Eu am incercat sa tin torente 24/24 si pe graficul cu viteza am observat ca imediat dupa ce prindeam 8mbps se oprea netul cateva secunde, si mi-au expirat 30gb din 50gb.
50 mega? Pe Vodafone am 50 giga! Serios, inca mai exista retele care taxeaza pe mega?
Mega, giga (asta era, dar la credit info îmi da contorizarea pe mega), net sa fie
Ei, na! Dintotdeauna am fost pe Orange în ideea de a nu consuma mult când vorbeam cu colegii de generală respectiv liceu (90%din ei erau morcovi )
Morcovi
Totusi cred ca daca ar schimba oferta o sa anunte chestia asta.zic si eu
De câteva luni primesc bonus (nu numai eu ) și doar în prima luna au spus de ofertă.
Primesti 25-50 GB in fiecare duminica, daca joci jocul lor de pe https://www.orange.ro/prepay-show/
PinkDea întreabă: