| Catrice a întrebat:

Știe careva de pe acum (care are pile poate laughing) dacă la Orange mai primești bonusul de 50 mega de net după 1 ianuarie?

20 răspunsuri:
| DeathIncarnate a răspuns:

Orange sucks btw

| Catrice explică (pentru DeathIncarnate):

Ei, na! Dintotdeauna am fost pe Orange în ideea de a nu consuma mult când vorbeam cu colegii de generală respectiv liceu (90%din ei erau morcovi happy )

| DeathIncarnate a răspuns (pentru Catrice):

Morcovi laughing
Totusi cred ca daca ar schimba oferta o sa anunte chestia asta.zic si eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

50 mega? Pe Vodafone am 50 giga! Serios, inca mai exista retele care taxeaza pe mega?

| Catrice explică (pentru anonim_4396):

Mega, giga (asta era, dar la credit info îmi da contorizarea pe mega), net sa fie happy

| Catrice explică (pentru DeathIncarnate):

De câteva luni primesc bonus (nu numai eu laughing) și doar în prima luna au spus de ofertă.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ce naiba faci cu 50 mb?
Hai pe Vodafone, am la minute si la net de ma enerveaza. N-am cum sa consum atata intr-o luna nici daca folosesc serviciile non-stop.

| George282000 a răspuns:

Primesti 25-50 GB in fiecare duminica, daca joci jocul lor de pe https://www.orange.ro/prepay-show/

| Catrice explică (pentru supadeceapa):

Giga supiță, giga! La credit info îmi spun de 51, 000 mega și mintea a rămas setata pe asta sad
Mie acum 2 luni nu mi-au ajuns nici aia 8 Giga din credit nici aia 50 bonus rolling on the floor

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Catrice):

Nu stiu cum reusesti. Mie mi-au expirat 48 de GB luna trecuta crying.

| Catrice explică (pentru supadeceapa):

Movies. Much movies. (Nu te gândi ca 24/24). Viteza și calitate înalte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru supadeceapa):

Eu am incercat sa tin torente 24/24 si pe graficul cu viteza am observat ca imediat dupa ce prindeam 8mbps se oprea netul cateva secunde, si mi-au expirat 30gb din 50gb.

| anonimg a răspuns:

Telekom la cartela iti ofera net nelimitat; cu doar 5 euro. Sau chiar iti poti face abonament tot la acelasi pret, si fara contract (adica poti sa il inchizi cand vrei).

| Catrice explică (pentru anonimg):

Am văzut reclama nu de mult. Dar telefonului nu-i place decât Orange crying și costa prea mult să-l dezvirginez.

| DeathIncarnate a răspuns (pentru anonimg):

Opțiunea aia o am eu, merită banu'

| anonimg a răspuns (pentru Catrice):

Nu mi-au placut niciodata telefoanele luate la abonament. Dupa ce ca sunt mai scumpe, mai sunt si blocate. Ca ni se dau in rate? Pai in rate mai bune pot fi luate si dupa net; si libere de retea.

| Catrice explică (pentru anonimg):

Dacă ai bani, iei la preț întreg. Dar unii romani muncitori, amărâți, cu familii mari, prefera ratele. sad

| anonimg a răspuns (pentru Catrice):

Ratele pentru telefoane de la companiile telefonice sunt mai mari decat ratele din magazinele de telefoane.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns (pentru anonimg):

Ce numere au la Telekom? 07...

| anonimg a răspuns (pentru Ganea_Marian-Dumitru_1972):

076...; 078...