| GreenArrow a întrebat:

Tocmai am scapat un iphone 4 pe jos si s-a spart ecranul. Din cate vad eu doar geamu este crapat.

Vreau sa stiu si eu cat ma costa sa il schimb, de unde sa cumpar geam ( de cea mai mare calitate) daca se merita sa il schim si alte informatii de care as avea nevoie.

Răspuns Câştigător
| valentino52 a răspuns:

Hai ma te rog inceteaza cu prostiile daca nu stii nu te baga. Am zis-o si la altii geamul acela se numeste DIGITIZER si se gaseste pe net cum ai zis si tu 45 de lei sau asa. Ei bine il cumperi DEGEABA. Nu exista service in lumea asta care sa ti-l poata monta adica e teapa. Touchscreen-ul de la iphone si geamul de protectie exterior sunt lipite din fabrica atat de bine si puternic intre ele incat este imposibil sa le separi unul de celalalt fara a crapa/strica touchscreen-ul complet. Eu am patit la fel ca tine, GreenArrow si am umblat pe la vreo 10 service-uri cu telefonul inclusiv la retailer Apple sau pe la baieti care se pricep (si nu vor sa te jupoaie de bani). Geamul era crapat dar telefonul mergea inca foarte bine. Nicaieri nu am putut schimba doar geamul, trebuie cumparat cu tot cu touchscreen. La un service mi-a cerut 450 lei, la altul 400. La un magazin "Apple" din mall au avut nesimtirea sa imi ceara 700 lei. Pe internet am gasit la comanda touchscreen + digitizer la 320 lei, + montaj cam tot la 400 ajungeam. Original nu exista pentru ca Apple nu face piese de schimb dar cele la pretul acesta sunt cat se poate de bune. Am vazut si eu anunt vand geam exterior iphone 50 lei. Si am zis bai frate daca exista de cumparat inseamna ca se poate si monta. Dar uite ca mi-au explicat foarte multe persoane si pur si simplu nu se poate trebuie sa schimbi si touchscreenul chiar daca inca functioneaza foarte bine nu il poti salva in vreun fel.

11 răspunsuri:
| radu75 a răspuns:

Uite de asta nu mi place mie Iphone...am spus-o de atatea ori,o sa spun si altii foarte des, pe toate forumurile si site-urile posibile, insa americanii au prostit omenirea cu telefoanele astea de tot rahatul. Un gadget pe care dai atatia bani ar trebui sa-ti garanteze ceva, adica na, macar atunci cand al scapi din mana din greseala. De asta tehnologia care o am si eu pe smartphone-ul meu este inovatoare, adica ecranul gorilla glass. Asta inseamna sa ai ecran gorilla glass pe smartphone. Poate pe viitor te orientezi cand iti cumperi un nou telefon(pentru ca pe asta oricum nu o sa l mai repari pentru ca o sa ti se ridice parul in cap cand o sa auzi cat costa) sa-ti cumperi un smart care face toti banii si cu care poti descarca de exemplu 1 miliard de aplicatii de pe Google Play, nu cateva cum poti face cu Iphone si ma refer aici normal la telefoanele bazate pe sistemul de operare Android. O zi frumoasa sa ai!

| oaldysefu1 a răspuns (pentru radu75):

Are perfecta dreptate radu. Iphonul nu e asa bun avand in vedere ca are numa procesor 1ghz 512 mega rami etc..creme-ma pe mine ca 60% din banii pe care i-ai dat pe telefon este numai ca e Apple.te costa foarte mult sa schimbi displayul si nu merita sa mai cumperi iphone parerea mea.Bafta.

| GreenArrow explică:

In veci nu voi cumpara un alt telefon decat iphone... o fi ecranu fragil, dar daca ai cap si sti cum sa il folosesti ai toate aplicatiile free. iPhone a fost si va fi superior celorlalte telefoane. Softul lui depaseste cu mult orice android si o spun din propria experienta. Am avut si eu un Galaxy s2 si va spun ca este de tot rahatu CHINEZARAIE cel mai prost soft posibil. Are la buguri de te doare capu! Samsung ar fi mai bine sa se limiteze la televizoare.

Sa revenim. Nu ma intereseaza sa explic nimanui de ce iPhone e cel mai bun. Eu vreau alte informatii si inca astept raspuns.

| GreenArrow explică (pentru oaldysefu1):

Crezi ca ii trebuie mai mult unui iPhone? Uita-te si tu la Samsunguri au nu stiu cati ghz si rami si dupa ce ca nu ii folosesc la maxi ( asta ar insemna sa se duca bateria in 2 min) daca intri in 2 aplicatii se misca ca naiba telefonul laughing)...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se mai vede? Poate s-a crapat doar touch-ul. big grin

| GreenArrow explică (pentru anonim_4396):

S-a crapat doar ecranul de la buton spre margine... iar touch-ul merge perfect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GreenArrow):

Inseamna ca s-a crapat doar geamul nu si ecranul sau touch-ul eu zic ca tear costa max 100 de lei schimbatul la service avand in vedere ca pretul unui geam de protectie e doar 45lei http://www.shopmania.ro/......z-38873072

Alte răspunsuri
| EuCosti a răspuns (pentru oaldysefu1):

La iphone este dublu fata de android daca vreti sa stiti...

| nightghost96 a răspuns:

Valentino zice numai prosti eu tocmai astazi vineri 6 mai 2016 am inlocuit doar geamul! Subliniez DOAR GEAMUL! La un iphone 5s.M-a costat 150 lei toata treaba!