| Tpufan123 a întrebat:

Update: a 5 a zi fara iPhone, inca incerc sa ii dau de cap sau poate sa il vand pe olx pentru piese, e nou...
P. S. Am vorbit cu un hacker din strainatate care poate sa il deblocheze prin imei, oare e posibil sau e alta teapa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cat costa, depinde prin ce trimiti, oricum teapa nu iti poti lua,
ca ebay blocheaza tranzactiile, si cine cumpara telefonul, o sa plateasca inainte, o sa iti arate pe contul de ebay daca a platit sau nu. Si poti pune la descriere, ca telefonul este advertizat si pe alte site-uri si iti rezervi dreptul de a-l scoate, daca "s-a vandut" si nu iti convine pretul. Daca nu iti convine pretu, ebay o sa dea cancel la tranzactia respectiva si nu se intampla nimic.
Doar sa scrii in engleza descrierea, si poti pune start la licitatie, sa zic, 5£, daca pui pe .co.uk, si pe 3 zile, apoi astepti happy
daca nu ai cont in lire sau in euro, poti sa folosesti paypal, si atasezi cardul pe contul de paypal.
A, si pune free delivery, oricum pe ebay o sa iei mai multi bani pe el decat daca te duci la un service, maxim 20 lei cred ca e, 20 30 lei, dar daca vrei sa se vanda, ofera free delivery.

11 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Daca i-ar reusi asta, cred ca ar fi milionar. Sau dupa gratii.

| Tpufan123 explică (pentru doctorandus):

... l-am contactat printr-un email si mi-a dat un wapp de firma scria acolo, mi-a cerut 25 de dolari dupa ce i-am dat imei-ul ca cica face pretul in functie de chipset... laughing)

| Bondarel99 a răspuns:

Asta e cea mai veche, cea mai frecventa, cea mai credibila teapa cu iPhone. Nu se poate debloca iCloud. Iti trebuie email si parola, daca nu le ai din pacate nu poti face nimic. Vinde-l. De curiozitate, cat ai dat pe el?

| Tpufan123 explică (pentru Bondarel99):

Am dat 500 lei dar el arata chiar bine, cu urme usoare de uzura.

| Bondarel99 a răspuns (pentru Tpufan123):

Important e sa fie functional, asa poti sa scoti cativa bani pe el pentru piese...

| Tpufan123 explică (pentru Bondarel99):

Da, el functioneaza perfect, am vazut ca l-am testat pe ytb, e un server care te lasa sa intri pe net chiar daca e blocat... sper sa iau ceva pe el inapoi... il vand cu 600 ca dau si accesorii Apple la el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti debloca un iphone, din itunes, daca nu ai contul si parola, 100%
care parte n-ai inteles-o?
nu merge, nu exista "hackeri" care sa ti-l deblocheze. vinde-l la un service pentru piese.
100% imi asum ce zic, ca nu merge sigur sigur.
Nu pierde banii aiurea happy
Suna-l pe baiatu ala sa iti dea contul de itunes si parola, daca nu e furat, si ai rezolvat problema, sau daca nu, iei 5 lei acolo, pentru piese happy

| Tpufan123 explică (pentru anonim_4396):

crying( not bad, am inteles ca nu pot de aia l-am pus si la vanzare, cam care credeti ca este pretul corect pentru tel cu accesorii, nu au decat putine urme de uzura estetic si functionale 10/10?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Tpufan123):

Pune-l pe ebay la licitatie, happy o sa iei mai mult pe el decat daca te-ai duce la service-uri sa il vinzi happy

| Tpufan123 explică (pentru anonim_4396):

Genial! Acum il pun, si cum fac cu shippingul international? Please?

| Bogdan70001 a răspuns:

Chestia cu deblocatul prin IMEI este cea mai mare teapa de cand au aparut smartphone-urile.
Este blocat intr-o retea? SE REZOLVA PRIN IMEI
Ai uitat parola si nu vrei sa pierzi datele? SE REZOLVA PRIN IMEI
Ai telefonul blocat in iCloud NU-I NIMIC SE REZOLVA PPRIN IMEI
Ai telefonul urmarit de F.B.I? SE REZOLVA PRIM IMEI