Sunt și voi rămâne atașat de istorie și lucrurile vechi!
Nokia a făcut istorie!
Telefonul meu e din perioada când Nokia era deținută de finlandezi! Fabricat în India! Nu chinezăriile de acum!
Da. Sunt mult mai simple, mai ușor de folosit, mai durabile si au multe alte avantaje. Daca nu as avea nevoie de anumite aplicatii as folosi un telefon cu clapa fără sa ma gândesc prea mult. Din punctul meu de vedere, cele cu clapa sunt si mult mai frumoase
Da! Desi nu folosesc retele de socializare si tik-tok, vad ce efect au la oamenii care sunt dependenti de asa ceva.
Miliarde de oameni care stau ore in sir pe zi uitandu-se la nimicuri pe un ecran in loc sa invete ceva nou, sa se plimbe, sa faca sport, sa se relaxeze, distreze, etc.
Multi au renuntat si la chefuri, decat sa petreaca prefera sa stea acasa sa se uite la nimicuri.
Nu prea, avand in vedere ca in ziua de azi depindem mult de actuala tehnologie
Usor de zis, greu de facut! In zilele noastre depindem mult de tehnologie, nu mai e cum era cu 20-30 de ani in urma
Spuneam parcă ceva de apartenența la... prezent
https://www.tpu.ro/......ermisul-o/
am nimerit-o deplin, așa-i?
Eu folosesc ACELASI telefon (cu butoane) de peste 15 ani (!), doar pentru convorbiri.
Camera foto/filmare ceea mai slaba are 20Mpx si zoom optic 5x.
Redarea media prefer pe ecran mare (calculator, TV).
Nu, rahaturile astea, ne au invadat viața, timpul totul. Suntem legați de ele
Da, sunt practice, si scrisul la ele se pare ca nu-l uiti asa usor, e c mersul pe bicicleta. Totusi as folosi si unul smart sa pot face tranzactii online
Recunosc că nu! Adică nu la modul ca să elimin telefonul ăsta modern, poate doar să-mi iau unul din ăla vechi pe post de mascotă/bibelou/jucărie sau eventual doar pentru vorbit la telefon, în ideea că aș avea nevoie de două cartele și unul de genul ar fi mai ieftin, dar chiar și așa, aș avea nevoie spre exemplu la muncă de grup de watsap (comunicarea cu grupup de profesori, comunicarea cu părinții elevilor mei) și alte aplicații care necesită un telefon modern. Poate l-aș folosi acasă, pentru că recunosc că acasă comunic doar cu mama și câteva rude și deci ar fi bun doar pentru sunat. Dar și acasă, mai nou mi-am găsit o nouă pasiune, aceea de a scrie pe TPU și a ajuta omuleții de pe TPU și... și acest exercițiu necesită un telefon modern?
Un amic are Lada Niva de 15 ani! Merge periodic cu ea in Delta Dunării! Trage platforma cu barca cu motor, o încarci cu vârf și face față! Ce ai de zis?
midnight_2375 întreabă:
Farcas_Paul_1990 întreabă: