anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa imi dati niste jocuri pentru android, 2.2, va rog, nu vreau de alea de 40 mb happy maxim 20, sa fie captivante si sa nu te plictisesti, multumesc.dau funda celui care imi da cele mai frumoase jocuri, extensie apk, daca e magazin play sa fie gratis big grin

Răspuns Câştigător
| cripsontyphoon a răspuns:

Frate eu iti recomand din toata inima pocket god il poti descarca daca scrii pe google pocket god apk si dai pe primul. Este un joc foarte tare are 15 mb si esti un zeu a tot puternic si ai niste omuleti pe care ii chinui. Din ce descriu eu nu prea te-ai convins, sunt sigur dar te invit sa cauti pe youtube si o sa ramai fascinat, eu unul abia astept sa imi iau tel cu android. sper ca te -am ajutat si toate cele bune

4 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns (pentru cripsontyphoon):

Multumesc, nu ma mai satur de el!

| cripsontyphoon a răspuns (pentru RB26DETT):

Merge sa il instalezi de pe apk ca eu vreau sa imi iau si eu acum un telefon cu android si as vrea sa imi spui caca e full.
Iti mai recomand si samuray vs zombies defense ( 1 si 2 ) este gratis in google play.

| RB26DETT a răspuns (pentru cripsontyphoon):

Are mici buguri jocul dar imi place foarte mult, nu ma mai opresc din jucat, este foarte interesant, in google play nu il gasesti gratis din pacate dar il poti descarca scriind pe google pocket god apk download si il descarci, are cam 19 mb big grin

| cripsontyphoon a răspuns (pentru RB26DETT):

Asta stiu da este full sau demo ca eu nu l-am terminat. Am jucat doar 3 nivele