| AlexandruAdy a întrebat:

Variante la Samsung S21 plus?
Din cate am mai auzit, nu e cel mai strălucit

8 răspunsuri:
| irinafatatrista a răspuns:

IPhone 12 Pro/ Pro Max 128-256 Gb

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Pai ai Iphone 12. Daca nu iti place Iphone, la android poti sa iei un Oneplus 9. Eu folosesc telefoane Oneplus de 5 ani si nu m-as mai intoarce la Samsung. Oneplus are un Android curat si optimizat pentru viteza. Alta optiune mai e Xiaomi mi 11 pentru pret dar am inteles ca software lasa de dorit la ei fiind plin de prostii si reclame.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Xiaomi Mi 11. Eventual varianta Ultra, daca ai bani de aruncat. Software-ul nu e chiar asa de mizerabil, si plin de reclame sigur nu e (posesor de Mi 10T Pro, aici).

| CIaudiu a răspuns:

De la cine ai auzit? De la niste bombardieri care n-au acel telefon si care habar nu au o farama de cunostinte hardware+software?
E printre cele mai bune android-uri stai tu linistit, si prin simplul fapt ca e de la Samsung care e lider de piata face ca telefonul sa fie chiar pe primele locuri (dupa S21 ultra 5G) datorita interfetei de operare cu utilizatorul.

Ca si variante poti merge pe S21 Utra 5G sau pe iPhone 12 Pro Max, care dupa parerea mea nu merita in comparatie cu Samsung-ul din motive tehnice care sunt cu 2-3 ani in urma Samsung.

| SUTEUCLAUDIU a răspuns (pentru CIaudiu):

Ca tu si stii ceva despre hardware sau software

| CIaudiu a răspuns (pentru SUTEUCLAUDIU):

Pretenas, e greu s-o dai cu mine in detalii tehnice, crede-ma. Nu sunt ca restul care isi iau telefon la 1. 000RON si le recomanda si altora sub titulatura "ia-l pe asta ca merge super bine". Urmaresc destul de des canalul de yt Cavaleria si George Buhnici, pe Romania, si alti youtuberi din strainatate (de ex Unboc Teraphy sau Mrwhosetheboss). Sa nu mai spun de parerile de pe diferite forumuri sau specificatiile tehnice in detaliu de pe gsmarena.com

| SUTEUCLAUDIU a răspuns (pentru CIaudiu):

Ai desfăcut vreodata vreun telefon sau vreun pc sa vezi ce e in el? Doar daca ai vazut asta nu inseamna ca si stii, înveți din practica

| CIaudiu a răspuns (pentru SUTEUCLAUDIU):

Ce sa vezi...eu stiu si nu e nevoie de practica.