| Fatamuntilor a întrebat:

Voi care v-ati scapat telefonul in apa, cam cat v-a costat sa il reparati?
Detin(decamdata) un iHUNT, de un an jumate.L-am pus in rucsac, unde din motive de gravitatie, s-a rostogolit intr-un parau.Am ajuns cam intr-un minut, am scos telefonul, rucsacul meu deja primise cam pe jumate apa.Il sterg cat pot de bine, imi aparea sigla telefonului.Auzisem (cica) ca daca il pun in orez,mai absoarbe din umiditate,ceea ce am si facut. Dupa un timp imi arata ca trebuie bagat la inarcart, aveam procentaj mic, dar am zis ca nu e intelept, din moment ce facuse baita.
Oare ma fac cu telefon nou?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| AndreiAndreiAlex a răspuns:

Îmi pare rău să aud că va fi nevoie sa cheltui bani cu grămadă.
Ca și recomandarea, poți merge pe un Samsung rezistent la apa.
A35, A55.
Eu am un A54 de 8 luni și nu am probleme cu el.
Am întrat și în piscina cu el, mai am în mare, dar acolo nu risc.
Ceea ce contează este ca telefonul nu are nimic.
Ți as mai recomanda și o asigurare.
Costa 520 lei în plus pe lângă telefon.
Eu am asa ceva și treaba sta în felul următor:
1) l-ai spart?
No problem!
Mergi cu el în Magazin, semnezi un act de la ei și boom ți au băgat telefonul în reparatie.
Dacă este spart în ultimul hal, mai fă-o 450 lei ( franciza) și îți oferă același model sau următorul apărut dacă a apărut.
Aceeași stocare, același tot!

10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca nu-si revine dupa o saptamana de stat (oprit) in orez, atunci poti sa-ti iei alt telefon, te poate costa mai putin (sau la fel).

| gabicoo a răspuns:

E un telefon ieftin, "românesc" fabricat in China. Nu e mare pagubă. Mergi de acum și cumpără-ți unul nou.

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca te costa mai mult de jumatate din pretul telefonului, reparatia, recomand sa-ti iei altul nou. Am patit si eu la fel cu un Samsung s10 si reparatia la el costa in jur de 600 de lei, in conditiile in care el valoreaza acum 800. Asa ca mi-am luat alt telefon ca nu merita efortul.

| Fatamuntilor explică (pentru Bula):

Telefonul era oricum descarcat.L-am scos din orez(ooricum l-am pus dupa jumate de ora, si l-am dus la service.Aaa si ecra, posnul era crapat, posibil sa fi patruns apa si pe acolo.

| Fatamuntilor explică (pentru StoicAnalysis):

Cred ca telefonul a coostat in jur de 500, l-am primit cadou de la nepot.Ar fi aiurea sa dau mai mult pe reparatie. I-am dat contactul soor-mi, ea va lua legatura cu mine.

| Fatamuntilor explică (pentru gabicoo):

Cred ca aveam in plan un telefn nou!

| AndreiAndreiAlex a răspuns:

Ai primit o avertizare ceva ca ai apa în mufa de încărcare?
În orice mod, usucă cu un feon mufa de încărcare, mufa jack dacă are asa ceva dar știu ca Ihunt-urile nu au și după asta lasa-l într-un prosop aprox 48 ore.
In astea 48 de ore, asigurate ca sta minim 6h în căldură de afara DAR la umbră.
Dacă stai la bloc și ai balcon, îl lași undeva pe balcon unde este sigur, dacă nu ai balcon îl poți tine pe pervazul geamului în interior cu geamul deschis și eventual un șervețel alb pe el dacă bate soarele pe el.
Iar dacă stai în la casa, cu atât mai bine, pentru ca vei cauta în loc la umbra unde sa îl lași timp de minim 6 ore.
De ce te pun sa îl lași afara?
Pentru ca afara este canicula, la umbra este mai răcoare și este perrfect pentru situația ta.
Se poate usca ff repede.
A și cu feonul sufli de la aprox 20 cm distanta de mufa incarcare

| Fatamuntilor explică (pentru AndreiAndreiAlex):

Multumesc de sfat!
tocmai l-am adus de la mester! avand ecranul spart a patruns apa prin crapatura!
Maine imi voi cauta telefon, asta eventual va fi de reverza!

| LisaJulie a răspuns:

Telefoanele astea mai noi se strica mult mai repede, îți recomand să îl ții închis câteva zile sau sa îl duci la un service iar dacă asta nu merge sa îți cumperi unul nou

| Fatamuntilor explică (pentru AndreiAndreiAlex):

Dupa indelungi cautari calitate /pret am ales SAMSUNG Galaxi A15, 715 lei redus de la 1200
https://altex.ro/......TSA155GYL/
Am facut comanda, ca nu era in magazin
Il voi infolia, si ii voi pune carcasa
Sunt bota la felefoane, oare e bun? parerile cunoscatorilor sunt bune
Oare vine cu incarcator?
Multumesc!