anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce telefon aveti? Ce părere aveți despre Motorola g9 play? Este un smartphone ok la banii lui?

7 răspunsuri:
| GDAMN a răspuns:

Ce pot sa spun, este un telefon destul de bun, are o baterie foarte mare care tine mult, pentru poze este chiar ok, se misca foarte bine si pentru jocuri, deci eu zic ca merita la banii aia!

Răspuns utilizator avertizat
| Mosotti a răspuns:

Eu am HTC One M8 luat din iulie 2015 si merge inca bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Și eu mai ziceam că a meu e slab laughing
E bine că nu îți irosești bani pe teluri, eu aveam o fixație cu țelurile cred că sute de milioane am spart pe ele in 5 ani, de aia nu mai mă interesează să am iPhone 14 că nu mă ajută la nimic atât timp cât eu nu evoluez că om,bine nu știu cine ar putea cu o așa anxietate horror,că după o lună cred că s-ar sinucide ogrămadă de oameni,și dacă te duci pe front în razboi ești mai calm și relaxat
Daca nu mi-ar fi scarba de români și de țigani mi-ar fi mai bine,dar răutatea aia sa transmis și la mine,mai ales că citeam multe comentarii între români și țigani și atâta dușmănie,ura și ostilitate nici în cele mai extreme filme horror nu am văzut laughing și văd și eu cum sunt perceput,că arat ca ei și mă bagă și pe mine in aceeași oală fara să mă cunoască de asta am prins ura și pe români că eu aveam ce aveam cu ceilalți nu cu românii dar am văzut că foarte mulți/multe sunt prosti/proaste și sincer nu îmi găsesc locul între națiile astea infecte, nu știu unde sa mă duc,mai bine stau între străini decât să stau între națiile astea care se comporta că și cum și fi străin în propria țară,te vad puțin mai moale și te ia în batjocură pai sa nu mă pis eu pe națiile astea de rahat? Eu s așa de la anxietate și depresie e normal sa fi așa ca sunt boli dreacu,daca le spui ce ai caută motiv să te de-a afara,deci unde sunt buni românii și țiganii? Unde e empatia? Compasiunea fata de semeni noștri? De când românii și țiganii sunt buni vreau sa știu și eu că comit numai crime pe dincolo și jafuri, s-au săturat toți de noi,daca eram oameni buni nu fugeam unii de alții dincolo, du-te pe dincolo sa vezi cum se sapă la lucru românii între ei și vb de români nu de țigani,se sabotează că altul să fie mai bine văzut de șefi și să aibă un post mai bun,sunt pupincuriști,țiganii și infecțiile astea se duc numai la cerșit, se omoară între ei, daca voi sunteți mândri fiți dar eu va spun realitatea omul bun e luat peste picior, ei te provoacă jigodiile și tot ei se dau loviți când de fapt ei te-au provocat în ultimul hal, până și în familie noastre exista dușmănie și invidie cum naibii sa ne mai tolereze alții daca noi între noi ne săpăm? Nu am dreptate?

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu...daca un telefon ma multumeste, nu-l schimb ca nu am de ce.
Normal ca ai dreptate, e dusmanie si in familii, damite intre straini.

Cui nu ii e scarba de romani si rromi nenorociti? Nu esti doar tu asa. Nu ca s-a transmis si la tine rautatea asta, la toti exista peste tot pe glob fata de asa oameni.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DracuIa):

L-am pus să îl dau la schimb laughing

Întrebări similare