Detin telefonul, este super ok, proc 1. 2ghz dualcore, 512mb ramp, ecran ips led, 800x480 rezolutie, densitate decenta. L-am forjat prin toate aplicatiile posibile. Si sa nu mai mentionam pretul doar 105 euro.
Omule, am telefonul in mana, ma uit la el, are 368 memorie totala, din care o parte este folosita de sistem si tu ramai maxim 100 mb~ liberi.
Si asa, ca fapt divers, sa vezi cat de prost esti, era pe prima pagina.
https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/orange-nivo
Http://www.gsmland.ro/telefon-mobil-orange-nivo-4415/comentarii
Pe site scrie 1 gb ram, dar citeste comentariile.
Doamne fereste, tu esti retardat . Cu cine *** vorbesc, domnule vladut? Luati-as semenii... in stii tu unde. Dar fim seriosi, esti retardat, ti-am oferit 2 surse, una pagina oficial a orangeului UNDE SCRIE 512 RAM, si una pe un site de specialitate care a gresit si scrie 1GB dar in comentarii clarifica totul.
Crezi ce vrei.
Un tip instabil emotional, probabil ti s-a intamplat vreun **** in trecut care l-ai lasat sa te afecteze atat de tare incat acum ai ajuns in inadaptat social si un,, minte de taun". Nu? Altfel nu-mi exlplic atitudinea ta, decat in masura in care ai fi un troll, ceea ce ma cam indoiesc dupa cat suflet depui.
Zambesti ca sa maschezi ce anume? Daca nu ai fi fost ignorant nu te-ai fi aruncat la prejudicii si insulte fara sa cunosti omul. Mersi la fel.
PS: Faptul ca ma ignori denota ca am atins o coarda. Si nu am zis ca esti ignorant, tu ai zis-o.
OldSkull întreabă: