| Geanina_Chirila_1982 a întrebat:

Vreau să îmi cumpăr un iPhone 6 dar nu vreau să dau 16 milioane pe el. Îmi puteți da niște site-uri unde îl pot găsi la niște prețuri convenabile? În afară de Cel.ro că am văzut aseară un telefon de care vă spun la 969 de lei și când am intrat mai târziu nu l-am mai găsit și scria că acest produs nu mai este valabil.

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Nu prea mai gasesti noi decat la pret destul de mare. Eu consider ca merita sa iei second, preturile au scazut mult in ultimul timp, poti lua un iPhone 6 cu 800 de lei in stare perfecta.

11 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Bani aruncați
Vrei să le arăți celor din jur că ai un iphone?
Dumnezeule....mare e grădina ta.

| Bogdan70001 a răspuns:

Aoleo,cine *** isi mai ia in 2019 iPhone 6 in afara de cocalari?!

| Geanina_Chirila_1982 explică (pentru Frank51):

Da dar folosit

| Geanina_Chirila_1982 explică (pentru Bogdan70001):

Cocalar ii tactu

| Geanina_Chirila_1982 explică (pentru gelu1970):

Unde era sa stea deșteptul de tine

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Geanina_Chirila_1982):

FA PROASTO.Tu nu te iei de familia mea da, tiganca dracu? Ca eu nu m-am luat de maica-ta ca a baut si din cauza asta a iesit un copil eusat ca tine da? NU vezi ca te iei de toti cei care ti-au spus adevarul, ca iPhone 6/6S este decat un gunoi acum.Accepta realitatea

Bine ca ești tu deștept ce problema ai tu dacă vreau sa imi cumpăr acel telefon doar nu iau bani de la tine din buzunar su cine știe și tu ce troaca de telefon ai așa ca nu te mai da mare și tare ca nu esti

| gelu1970 a răspuns (pentru Geanina_Chirila_1982):

Unde să stau?
Pe TPU ca să răspund unor inutili fără creier ca tine.
Nu raționezi deloc. Asta deduc din ceea ce ai răspuns.

Pai desteapta pamantului nu pusesei tu intrebare acum ceva zile daca sa-ti iei iPhone si acolo cand ti-am rasp la fel te-ai luat de mine laughing)
Telefonul meu este de poate 3 ori mai bun decat la tau si pe langa tine la technologie SUNT ZEU.Tu n-ar trebui nici sa ai macar tupeu sa-mi dai reply.Tu nici Snapdragon nu sti ce este, dar vi sa te iei in gura cu mine ma? In locul tau mi-ar fi rusine, MAXIM! Tu habar nu ai ce face un procesor, ce este ala iOS sau Android si iti permiti sa-mi comentezi, nu sti nici de la ce vine OS, dar te iei in gura cu mine

Pana la urma cine ești tu de te dai așa de mare tot un om da nu ești vreun om cu stea in frunte

Ba,nu vreau sa ma laud, dar daca tot imi ceri ma consider un expert in telefoane (mai bine pe parte OS, dar si la hardware ma pricep ok)
Nu am zis ca le stiu pe toate, dar la smartphone-uri, da chiar ma pricep, fata de tine care esti pamant la acest capitol.Nu ai fost in stare nici sa-mi raspunzi la intrebarile de mai sus (chesti de baza de care trebuie sa ti cont cand iti iei un tel)Tu cu logica ta de pamant, te inreeseaza doar ce scrie pe spatele telefonului, habar nu ai cu ce se mananca, DAR MA SI COMENTEZI la altii care se pricep. Dasta' este Romania cum este ca avem persoane ca tine...