| dwdavid12 a întrebat:

Vreau sa imi cumpar un telefon nou. Multi prieteni imi sugereaza sa iau un Samsung si multi imi zic sa nu. Am observat la multi oameni ca telefoanele Samsung dupa 1 an 2 se cam incetinesc si se strica. Deci intrebarea mea este: Daca vreau sa imi cumpar un telefon pentru un timp mai lung merita sa imi iau Samsung grand prime?

Răspuns Câştigător
| BogdanDediu a răspuns:

Depinde ce fel de Samsung iti iei alte sunt foarte bune altele chiar de loc. Dar iti recomand Lg G2, G3, G4

9 răspunsuri:
| MixMix a răspuns:

Ai dreptate telefoanele Samsung chiar si dupa 5 luni se incetinesc si se strica softu
Dupa parerea mea cele mai bune telefoane sunt cele de la APPLE nici o data nu ai probleme cu ele eu am iphone 5s gold si chiar si dupa un an de la achizitioanere functioneaza perfect deci eu iti recomand un iphone

| Angelescu1 a răspuns:

Telefoanele carora le rezista foarte bine softul si nu se blocheaza sunt iphone-urile si Nokia lumia pe sistem de operare windows phone si nu sunt nici scumpe. Nokia lumia 520 este foarte acceptabilwinking. Mult noroc!

| dwdavid12 explică (pentru BogdanDediu):

Ce zici despre Samsung galaxy grand prime?

| BogdanDediu a răspuns (pentru dwdavid12):

Poti vedea aici niste specificatii http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_grand_prime-6708.php
Din punctul meu de vedere e un telefon excelent are android 4.4.4 ceea ce este foarte bine telefonul este destul de mare eu sunt un fan al telefoanelor mari! Eu ti-l recomand!

| dwdavid12 explică (pentru BogdanDediu):

Mersi pentru raspuns. Stiudiez deja de ceva timp acest model. Dar tot nu ma pot decide pe care sa-l iau dintre Samsung galaxy grand prime si Allview 7p xtreme.

| wenom18 a răspuns:

Daca nu ai ocazia sa le testezi live, mai bine te uiti la un review despre cele 2 telefoane in cauza (p7 si xTreme), referitor la treaba ca incetinesc dupa 1-2 ani, daca instalezi toate porcariile pe el (un exemplu ar fi acele cleanere care de fapt iti scurteaza durata de viata a procesorului)poate sa se miste incet si dupa 1 saptamana, am avut toata categoria Smsung Galaxy S si nu am avut acele probleme, am avut si 1 Allview (nu p7 ci x2 soul), uite ceva interesant:Gionee Elife E7 vs x2 soul cauta pe net...surpriza! sunt acelasi telefon, absolut fiecare telefon Allview este de fapt o chinezarie importata de catre romani(Allview sunt romani-noi si telefoanele...)si branduita de catre ei, ca sa argumente uite-ti p7 aici pe un site de incredere gsm arena http://www.gsmarena.com/gionee_elife_e7_mini-6119.php,sper ca ti-ai dat seama ce vreau sa zic, daca tu preferi sa dai bani pe copie este alegerea ta, sunt banii tai (in strainatate unde se vinde acest p7 e in jur de 200 de lei nou aici pe putin 500 la mana a 2a :)), bafta in alegerea unui nou telefon, nu stiu de ce te-ai oprit la galaxy grand prime dar este clar superior peste acea copie, salut

| BogdanDediu a răspuns (pentru dwdavid12):

Samsung galaxy grand prime ia-ti-l mai bine!

| Qweerrrtttyyy a răspuns:

Sunt de acord cu tine, Samsung-ul dupa 3-4 luni incep sa ruleze mai greu.Un coleg si-a luat Galaxy Grand 2 si dupa 2 luni ii merge deja foarte greu, i-a facut resetare la setarile din fabrica si degeaba.Iar eu mi-am luat un Sony Xperia M2 in aceeiasi saptamana cu el, si dupa 6 luni de utilizare merge ca nou happy.In concluzie iti recomand Sony happy