anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-mi iau un Nokia e63 credeti ca fac o alegere buna?

7 răspunsuri:
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut. Da, faci o alegere buna!
Dar daca ti-l iei Second-Hand, cred ca mai poti sa pui 20Ron si sa iti iei Nokia E71! Este mai bun!
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2599&idPhone2=2425
Succes! Sper ca te-am ajutat!

| Assu53 a răspuns:

happy hai sa fiu direct cu tine happy telefonul este destul de bun happy dar problema este ca el este aparut demult, si nu se mai cauta, mai ales sistemul de operare symbian, ma gandesc ca ti l-ai ales pe acesta deoarece are tastaura qwerty happy, eu zic sa te razgandesti si sa iti iei ceva cu android happy de exemplu un galaxy mini2, un galaxy acewinking la mana a doua happy de la Nokia nu exista telefoane cu android happy toate au symbyan si windows mobile happy decat e63 mai bine n97winking dar n97 normal nu miniwinking

| geop a răspuns:

Cineva zicea că telefonul e făcut să vorbeşti la el, nu să îl tranformi în tv. Eu am Nokia 6700 Clasic. Nu mă interesează altceva. Dacă ai pretenţii de 3G sau 300G cauţi un telefon tot Nokia (pentru că am încredere în producătorul ăsta) care să aibă o cameră cu mai mulţi pixeli, baterie bună Li-ion, o memorie generoasă şi în rest... doar asta m-ar interesa la un telefon (cu excepţia unor aplicaţii tâmpite şi 3G sau ce prostii or fi şi astea). Recomand cu drag orice produs Nokia.

| D4ny4WIN a răspuns:

Mda, dar ai putea alege un Nokia 500, un ecran tactil cu un senzor si touchscreen ff bun. si are si un pret accesibil, 5 mil. bft :$winking

| IoanaDaiana05 a răspuns:

Hmm..de ce nu incerci ceva mai "nou" la pret asemanator? Sunt telefoane cu preturi super bune pe xphones4all, ar trebui sa te mai gandesti thinking

| pisiksalbatik a răspuns:

Da.am si eu unul happy

| CatalinXXL a răspuns:

Da