| New_Felicity_1988 a întrebat:

30 lucruri de facut la tara (la bunici) funda la cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Este copil inca, deci nu bea cafea!

Iar in ce priveste ce poti face la tara, doamne, cred ca nu-ti vor ajunge 24 d eore pe zi sa termini, cate se pot afce zilnic!
Uite aici:
- curatenie in casa cu bunica, prin dulapuri, prin sifoniere
- ajutor la gatit: curatat zarzavaturile, adus ingredientele de gatit, adus apa si ce mai este necesar
- aranjat masa si strans masa (pus tacamuri pe masa, paine, farfurii, samd), incluzand spalatul vaselor
- sa inveti sa faci gogosi sau alte dulciuri simple, te invata bunica!
- sa faci paturile din casa
- sa ai grija de flori, udandu-le zilnic si rupand frunzele uscate
- sa plantezi diverse vegetale si plante alaturi de bunici.
- sa maturi curtea
- sa duci de mancare la gaini
- sa hranesti cateii si pisicile si sa te joci cu ei
- sa mergi in vizita pe la vecinele bunicii, daca au copii de varsta ta, sa va jucati impreuna
- sa culegi din gradina zarzavaturi si ce mai are nevoie bunica pentru gatit
- sa aduni fructe
- sa inveti sa-ti speli hainele, samd

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns (pentru KKarl):

Eu nu-s la tara, dimpotriva, sunt intr-unul din cele mai mari metropole ale lumii... si da, ma plimb cu picioarele goale, pe una din sutele de plaje ale acestui oras.

4 răspunsuri:
| Silter_Iulian_1996 a răspuns:

Te trezesti dimineata iti faci o cafea iesi pe prispa casei savurezi cafea pe langa care mai pui si o tigara si dupa cutreieri fiecare cotlon al satului
Faci poze(daca ai la ce)
O ajuti pe bunica ta la treburile gospodaresti dupa care mananci o farfurie poate doua din mancarea bunicii(facuta cu multa dragoste si daruire)si continui asa pana seara
seara iesi in sat la o plimbare dupa care te intorci acasa la bunica ta si bei o cana de lapte cu cacao si o felie doua de paine si dupa te bagi la nani(cel mai bun somnic pe care il poti avea)eu asta as face daca as mai avea bunici
Bucura-te de ei cat ii ai in viata
Te pup

| New_Felicity_1988 explică (pentru Silter_Iulian_1996):

Merci, scuze ca raspund acum, am avut niste probleme, 1, nu fumez, 2 ideii bune