Este copil inca, deci nu bea cafea!
Iar in ce priveste ce poti face la tara, doamne, cred ca nu-ti vor ajunge 24 d eore pe zi sa termini, cate se pot afce zilnic!
Uite aici:
- curatenie in casa cu bunica, prin dulapuri, prin sifoniere
- ajutor la gatit: curatat zarzavaturile, adus ingredientele de gatit, adus apa si ce mai este necesar
- aranjat masa si strans masa (pus tacamuri pe masa, paine, farfurii, samd), incluzand spalatul vaselor
- sa inveti sa faci gogosi sau alte dulciuri simple, te invata bunica!
- sa faci paturile din casa
- sa ai grija de flori, udandu-le zilnic si rupand frunzele uscate
- sa plantezi diverse vegetale si plante alaturi de bunici.
- sa maturi curtea
- sa duci de mancare la gaini
- sa hranesti cateii si pisicile si sa te joci cu ei
- sa mergi in vizita pe la vecinele bunicii, daca au copii de varsta ta, sa va jucati impreuna
- sa culegi din gradina zarzavaturi si ce mai are nevoie bunica pentru gatit
- sa aduni fructe
- sa inveti sa-ti speli hainele, samd
Te trezesti dimineata iti faci o cafea iesi pe prispa casei savurezi cafea pe langa care mai pui si o tigara si dupa cutreieri fiecare cotlon al satului
Faci poze(daca ai la ce)
O ajuti pe bunica ta la treburile gospodaresti dupa care mananci o farfurie poate doua din mancarea bunicii(facuta cu multa dragoste si daruire)si continui asa pana seara
seara iesi in sat la o plimbare dupa care te intorci acasa la bunica ta si bei o cana de lapte cu cacao si o felie doua de paine si dupa te bagi la nani(cel mai bun somnic pe care il poti avea)eu asta as face daca as mai avea bunici
Bucura-te de ei cat ii ai in viata
Te pup
Eu nu-s la tara, dimpotriva, sunt intr-unul din cele mai mari metropole ale lumii... si da, ma plimb cu picioarele goale, pe una din sutele de plaje ale acestui oras.
Merci, scuze ca raspund acum, am avut niste probleme, 1, nu fumez, 2 ideii bune
Davyduchiha2001 întreabă: