Daca mananci prostii,gen: alimente grase,dulciuri,etc,mai exact fara sa tii un regim,nu prea ai sanse sa slabesti,chiar daca consumi ceai verde. Ceaiul verde este foarte bun in slabit,in combinatie cu sportul si un regim corespunzator,el reduce pofta de mancare,contine cofeina si deci,poti inlocui cafeaua cu el.
Pe langa ceaiul verde,ti-as recomanda si altele care ajuta la slabit, precum: ceaiul alb, care reduce celulele grase si cel negru, care contine mai multa cofeina decat cel verde.
De asemena ai grija si cu cantatitea de ceai verde consumata si ora, dat fiind faptul ca el contine cofeina, ar fi bine sa-l consumi pana in ora 6, si sa consumi maxim 2-3 cani pe zi.
Sper ca ti-am fost de folos!
E bun ceaiul verde pentru slabit dar neindulcit, combinat cu sport si cu o mica renuntare la obiceiurile proaste pe care toti le adoptam cred ca o sa dea rezultate, eu nu am incercat, eu il beam doar indulcit cu zahar
Ceaiul verde este doar un mic ajutor, daca tii si o mica dieta si putin sport, cu siguranta se vor vedea rezultate. Insa nu te gandi ca vei slabi doar cu ceaiul verde.
Buna! m-am pus serios pe slabit.Mananc soia, iaurt degresat, fructe, legume, piept de pui si beau mult ceai verde.Cu sportul e cam complicat, eu cand am mai slabit(m-am mentinut) am mers la sala, dar atunci era vara-toamna.Acum iarna nu merg pentru ca ies transpirat si racesc.Ce crezi ca pot face in legatura cu sportul?
Poti incerca sa faci exercitii acasa, sunt foarte multe pe internet, doar sa dai o cautare.Iti poti recomanda un canal pe care se posteaza des video`uri cu diferite exercitii :
http://www.youtube.com/user/befit
Pai stiu ca a slabit mult dar a tinu mai mult. Ceaiul verde doar te ajuta trebuie sa nu mananci alimente care ingrasa mult.Ea a baut vreo 5 cani pe zi si a reusit sa slabeasca.Nr exact de kg nu-l stiu.
blondutza_9890 întreabă: