Iritatia curului nu are nici o treaba cu muscatura unui sarpe!, daca te iriti inseamna ca ar cam tr sa faci un duș...
Misto intrebarea, m-ai bagat in ceata in totalitate! Ce legatura are sula cu prefectura?
Daca erau veninosti pana acum iti era foarte rau si nu mai puteai sa scrii mesajul asta. du-te la doctor sa iti faca un antitetanus pentru orice eventualitate.
Nuuuuuuuu, nu trece. O sa ti se invineteasca cuca si sacul, e foarte grav daca te-au muscat de cur.
Io cred ca ai pus intrebarea asta la vrajeala...
Si in caz de te'a muscat...nu prea sunt serpi veninosi in romania...asa ca, curu' tau e in siguranta
Nu, din cate stiu eu veninul se poate elimina printr-o operatie, nicidecum prin facere de pipi.Iritarea la fund nju are treaba cu veninul.
Pai eu cred ca nu o sa te iriti
unei prietene de-ale mea i s`a intamplatasa si nu a patit nimic
Poate erau lipitori... dar daca nu ai nimic si te simti ok eu zic ca nu ai nimic dar ar fi bine sa iti faci o analiza de sange asa preventiv
Serpi inseamna ca nu erau asa veninosi. daca inca mai esti pe aici :X ar trebui sa mergi la un control. dar depinde de venin.sincer cred ca s-ar putea imprastia. dar sigur erau serpi?
DaciaRomania întreabă: