Primul lucru pe care ti-l recomand,e sa renunti la tv,sau sa te uiti foarte putin,s-a demonstrat ca iti invata creierul sa fie lenes,te face o leguma in timp.
Apoi sa iti amintesti ce chestii faceai inainte,si sa le faci din nou.
Iesi cu prietenul,plimba-te,du-te prin alte orase cand ai timp, apuca-te de citit (iti garantez, ca daca citesti ceva, o sa dispara plictiseala, citeste ceva ce iti place).Cam astea imi vin in cap acum.
Pai in primul rand sa citesti de ce o prostie de doi lei precum zodiile n-au nici o treaba cu plictiseala ta, cum astrologia NU e o stiinta si de ce crezi in asemenea prostii.in al doilea rand poti merge intr-un pub sau intr-un parc sa citesti o carte sau daca si asta e plictisitor te poti apuca de niste cursuri de calificare cum sunt cele de la AJOFM. sa inveti o meserie daca postliceala nu e prea folositoare macar sa ai o sansa sa iti iei un job dupa. poti invata programe de editare precum photoshop, sunt zeci de cursuri online...din pacate nu poti renunta total la tehnologie. invata sa faci ceva pentru viitorul tau. ceva ce te-ar pasiona si ai putea sa scoti si un ban in plus.sunt nenumarate lucruri constructive pe care le poti invata.sau fa un cont pe steam si joaca jocuri video.doar ca trebuie sa platesti pentru asta.insa jocurile sunt o alternativa buna daca iti plac https://www.youtube.com/watch?v=JSRtYpNRoN0
Știu cum e, plictiseala e cruntă, nu ai bani și nici chief să ieși în oraș sau în alte orașe. Nu știu ce îti place sau ce te interesează, dar îți recomand să citește cărți de autocunoaștere (ce e mai interesant decât să te cunoști pe tine mai bine?), apoi citește cărți de dezvoltare personală și când crezi că te cunoști destul de bine și ai evoluat la alt nivel față de cel la care ești acum fixează-ți un țel al tău. De exemplu "vreau ca peste 5 ani de acum să am o căsuța și un copil de care să am grijă în timp ce mă ocup de afacerea pe care o să o las moștenire" și începi distracția, te informezi, aplici informația, te lovești de n eșecuri și bariere peste care vei trece si peste 5 ani vei citi acest comentariu și vei spune că totul a început din plictiseală. Baftă!
Davyduchiha2001 întreabă: